- 20 Ağustos 2023
- 390
- 167
- 33
- Konu Sahibi mucizelereinanin1
-
Hayirlisi olsun saglikli olsun saglikla gelsin. Cinsiyetin ne onemi var kiKizlar selam keseye gore cinsiyet tahmini yapiliyomus ama neye gore bakiliyo hic bilmiyorum aranizda bilen varsa yorum yapabilir mi
InsaAllah Rabbim sanada nasip etsin tez zamanda pes etme asla istemekten inanmaktan vazgecmeSağlıkla kucağınıza alın inşallahinşalah Birgün benimde olur cinsiyetinin önemi yok asla
Tabikide bi onemi yok insan merak ediyor sadece ve keseden tahmin yapildigini duydum merak ettim kiz olunca ya da erkek olunca kapiya koyacak halim yok en onemlisi tabi ki saglikHayirlisi olsun saglikli olsun saglikla gelsin. Cinsiyetin ne onemi var ki
Hep dua ediyorum insallah rabbim sanada nasip etsin tabi ki bi onemi yok en onemlisi saglikSağlıkla kucağınıza alın inşallahinşalah Birgün benimde olur cinsiyetinin önemi yok asla
Muhakkkak oyledir insan evladini kapiya koyarmi koyamaz tabikide. Ama sabir iyidir guzeldir bekleyisi guzellestirir. Bende 14 sene deli divane aradım tup bebek.hamilesiyim ama cinsiyeti hic merak etmedim benim icin evladim ne olsa olsun saglikli olsun dusuncesindeyim bakin assadaki arkadas ne demis cinsiyetin onemi yok demis . Imrenen isteyen bekleyen kardeslerimiz var... ben hos bulmuyorum bu cinsiyet tahmini olaylarini burdakiler erkek dese nolur kiz dese nolur. Doktorlar bile yaniliyor. Lutfen beni yanlis anlamayin kizmissiniz gibi hissettim ama isminiz bile anne olmak istiyorum yaziyor.Tabikide bi onemi yok insan merak ediyor sadece ve keseden tahmin yapildigini duydum merak ettim kiz olunca ya da erkek olunca kapiya koyacak halim yok en onemlisi tabi ki saglik
Kizlar selam keseye gore cinsiyet tahmini yapiliyomus ama neye gore bakiliyo hic bilmiyorum aranizda bilen varsa yorum yapabilir mi
Kiz bence canim yuvarlak olursa kese kız diyprlarKizlar selam keseye gore cinsiyet tahmini yapiliyomus ama neye gore bakiliyo hic bilmiyorum aranizda bilen varsa yorum yapabilir mi
Kizlar selam keseye gore cinsiyet tahmini yapiliyomus ama neye gore bakiliyo hic bilmiyorum aranizda bilen varsa yorum yapabilir mi
Katiliyorum size cok guzel aciklqmissinizBazı hanımlar malesef gereksiz yorumlarda bulunmuş.
Bende bebeğimin cinsiyetini çılgınlar gibi merak edenlerden biriyim 12+4 üz ama bana sorsanız 10 aydır gebe gibiyim..
Sağlıksız olsun ama kız/erkek olsun demiyoruz ki.. İnsan merak ediyor minik mucizesi minik bir prenses mi yoksa minik bir prens mi diye..
Nasıl ki sağlığıyla alâkalı gidişatta heyecanlıysak cinsiyeti içinde ben kendi adıma kesinlikle çok heyecanlıyım.
Öğrenebildiniz mi cinsiyetinizi ben hala öğrenemedimKatiliyorum size cok guzel aciklqmissiniz
Yok ben 9 haftaligim suan bir sonra ki kontrol sorucam insallah goruruzÖğrenebildiniz mi cinsiyetinizi ben hala öğrenemedim
erkekmisCinsiyetini öğrendiniz mi bilmiyorum ama Erkek gibi hissettimsağlıkla kavuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?