Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin cimcime kapamış bacaklariYorumu olan yok mu![]()
Erkeği benziyorMerhaba kızlarr, 12 haftadayız doktor cinsiyet için daha erken 3 hafta sonra bakarız dedi. Ama çok aşırı merak ediyorum. Tecrübeli arkadaşlar tahminlerinizi alabilir miyim :)
Ultrason fotografı karından, tam 12 haftalık.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallahh :) zaman geçmiyorSizin cimcime kapamış bacaklarikız diyorum ben
![]()
Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)Erkeği benziyor
Öyle oluyor bu dönemlerde ama cinsiyet öğrenme dönemleri heyecanı da bir kere yaşanıyor , tadını çıkarÇok teşekkür ederim yorumunuz için inşallahh :) zaman geçmiyor![]()
Bacaklarini kapatmis ya ama icimden kiz gectiMerhaba kızlarr, 12 haftadayız doktor cinsiyet için daha erken 3 hafta sonra bakarız dedi. Ama çok aşırı merak ediyorum. Tecrübeli arkadaşlar tahminlerinizi alabilir miyim :)
Ultrason fotografı karından, tam 12 haftalık.
Benim içinde cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ? 12 haftalık ultrasonda fotoğrafları ekledim :)Öyle oluyor bu dönemlerde ama cinsiyet öğrenme dönemleri heyecanı da bir kere yaşanıyor , tadını çıkar![]()
Kız gibi canimBenim içinde cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ? 12 haftalık ultrasonda fotoğrafları ekledim :)
Teşekkür ederim :)Kız gibi canim