- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Senin gözlerin ultrason gibi değil miydi bir bakışta içini görürdün
Simdi senin yuzunden dm kutum dolcak mutlu musun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin gözlerin ultrason gibi değil miydi bir bakışta içini görürdün
Bugun de ne kaliteli secmece sorular boyleMerhaba hanımlar. 15+4 haftalığım doktorum cinsiyete kız dedi çıkıntı da yoktu ama ben ilk günden beri hep erkek hissediyorum hala erkek olucağını düşünüyorum böyle durum yaşayanlar var mı sonradan yanılma yaşayanlar. Ultrason fotoğrafını da yüklesem yorumlasanız.
Ama bana baktın ve erkek dedin. Diğer arkadaşa baktın kız dedin ve doğru çıktıSimdi senin yuzunden dm kutum dolcak mutlu musun![]()
Kız denilen bebek neden erkek hissedilir ki? Tamam istisnalar var ama çok nadir. Erkek sevdası hissettim ben sizde.Merhaba hanımlar. 15+4 haftalığım doktorum cinsiyete kız dedi çıkıntı da yoktu ama ben ilk günden beri hep erkek hissediyorum hala erkek olucağını düşünüyorum böyle durum yaşayanlar var mı sonradan yanılma yaşayanlar. Ultrason fotoğrafını da yüklesem yorumlasanız.
Ama bana baktın ve erkek dedin. Diğer arkadaşa baktın kız dedin ve doğru çıktıbu arkadaşa da baksan ne olacak sanki
Çevremdeki insanlar yanılma payı olduğunu söylediler buraya da sormak istedim. Herkesin gönlünde yatan bir cinsiyet elbet ki var. Bu kadar terslemenizi anlayamadımKız denilen bebek neden erkek hissedilir ki? Tamam istisnalar var ama çok nadir. Erkek sevdası hissettim ben sizde.
bir de doktordan daha mı iyi biliyoruz biz de bize soruyorsunuz?
Bugun de ne kaliteli secmece sorular boyle![]()
Tahminleri bekliyorum cok merak ediyorum
Atan benim ne sahtesi yaKazen bakar mısın sahte hesap gibi her yere atmış bu fotoları.hamile göbeği böyle olmaz
Atan benim ne sahtesi ya
Zaten attığıma pişman oldum keşke bilsem nasıl siliniyor silemedim de vallah pişman ettiniz haKazen bakar mısın sahte hesap gibi her yere atmış bu fotoları.hamile göbeği böyle olmaz
Çok komikOrada 35 tane bira var abi