- 29 Kasım 2023
- 87
- 29
- 8
- 28
- Konu Sahibi sedefKuscu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç anlamıyorum ama yorumda bulunmak istedimEki Görüntüle 3403595 Eki Görüntüle 3403596 Kızlar merhaba. 12 hafta 1 günlük gebeyim. Bugünkü ultrason resimleri bebegimin. Cinsiyetini aşırı şekilde merak ediyorum. Tabiki daha erken biliyorum ama tecrübeli anneler olduğunu bildiğim için buraya sormak istedim. Merakımı mazur görünCinsiyeti nedir sizce
![]()
Inanin bana da öyle geldiHiç anlamıyorum ama yorumda bulunmak istedimbacak arasında çıkıntı mi var bana mı öyle geldi?
Ama ilkinde de gözüküyor ucu üçgen şeklindeInanin bana da öyle geldiama hareket edince eli kolu filanda olabilir hic bilmiyorum
![]()
Evet siz boyle soyleyince baktim ilk resimde de varmis. Daha hatta pipisine benziyor gibi heAma ilkinde de gözüküyor ucu üçgen şeklinde![]()
Eğer yanlis gormuyorsam banafa var gibi geliyorSanki erkek Bebek,bacak arasında çıkıntı var![]()
Bence kizEki Görüntüle 3403595 Eki Görüntüle 3403596 Kızlar merhaba. 12 hafta 1 günlük gebeyim. Bugünkü ultrason resimleri bebegimin. Cinsiyetini aşırı şekilde merak ediyorum. Tabiki daha erken biliyorum ama tecrübeli anneler olduğunu bildiğim için buraya sormak istedim. Merakımı mazur görünCinsiyeti nedir sizce
![]()
Ayy merak ettim şimdi öğrenince mutlaka bize de bildirinEvet siz boyle soyleyince baktim ilk resimde de varmis. Daha hatta pipisine benziyor gibi he![]()
Amin inşallahAyy merak ettim şimdi öğrenince mutlaka bize de bildirinhayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
![]()
Bence seninki erkekBizide tahmin eder misiniz kızlar meraktn tüm tahmin yerlerine yazdım☺☺
Demi yaKız cinsiyeti boşver de ne tatlı duruyo daha ultrasonda böyleyse doğunca ne olur bu minik kuş![]()
Erkek gibi geldi bana da. Öğrenmişsinizdir simdiye.Demi yasanki kafasinda sapkasi var gibi duruyor
gercekten bi minnos duruyor
Malesef. 12 haftalikken ikili test yaptirdik. 3 haftaya gel dedi. 15 hafta olduk simdi. Yarin insllah hem test sonucunu hemde soylerse cinsiyetini ogrenecegiz. Dua edin bir sorunu olmasin ya. Icim icimi yiyorErkek gibi geldi bana da. Öğrenmişsinizdir simdiye.
İnsallah guzel sonuclar alirsiniz.Malesef. 12 haftalikken ikili test yaptirdik. 3 haftaya gel dedi. 15 hafta olduk simdi. Yarin insllah hem test sonucunu hemde soylerse cinsiyetini ogrenecegiz. Dua edin bir sorunu olmasin ya. Icim icimi yiyor
İnşallah. Güzel yorumların için teşekkür ederimİnsallah guzel sonuclar alirsiniz.muhtemelen doktor soyler yarin.