Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek bence
Ay çok heyecanlıErkek bence
Testisleri gayet net gorunuyorAy çok heyecanlıbenim için hiç farketmez ilk evladım ama insan merak da ediyor tabii peki şuna göre erkek dediğiniz bişey var mı
![]()
Ay şu sol altta duran beyaz yuvarlak şey mi yoksaTestisleri gayet net gorunuyor![]()
Bence evetAy şu sol altta duran beyaz yuvarlak şey mi yoksa![]()
Aa çok ilginçç yeni bir bilgii teşekkürlerErkek bence alakası var mı bilmiyorum ama erkek bebeklerin ayakları böyle yukarda oluyor benimki de böyleydi![]()
Fotoğraf görünmüyor canım tekrar at bakimAa çok ilginçç yeni bir bilgii teşekkürler![]()
Fotoğraf görünmüyor canım tekrar at bakim
Erkek gibi canım
Nerden anladınız acaba diye sorcamErkek gibi canım
Erkek gibi canım
Duruşundan canımNerden anladınız acaba diye sorcam![]()
TeşekkürlerErkek gibi canım
İki kızım var Rabbım birde erkek nasip edersen çok mutlu olurum insanız işte kız varsa erkek erkek varsa kız olsun isterizErkek gibi canım
Benimde oğlum var bende ileride Allah nasip ederse hayırlı sağlıklı ahlaklı bir kız evlat istiyorum aynı sizin dediğiniz gibi ne varsa ikincisinde diğerini istiyoruzİki kızım var Rabbım birde erkek nasip edersen çok mutlu olurum insanız işte kız varsa erkek erkek varsa kız olsun isteriz
Duruşundan canımTeşekkürlernasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamıyorum
![]()