Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeğe benziyor canım emin değilim tabi ama sağlıkla gelsinGörüntü bu
Yorumun için teşekkürler canımErkeğe benziyor canım emin değilim tabi ama sağlıkla gelsin![]()
Anlıyor musun peki normalde, tahmin yürütüyon yaErkeğe benziyor canım emin değilim tabi ama sağlıkla gelsin![]()
Rica ederim canımAnlıyor musun peki normalde, tahmin yürütüyon ya![]()
Hayırlısı canım, beklemekten başka çare yokRica ederim canımaz çok anlıyorum diyelim bir de benim bebişle karşılaştırdım bana doktor muhtemelen kız ama nipt testi sonucunda net öğrenirsiniz dedi senin gerçi nub çok belirgin değil ama kese şekline göre erkek görünüyor
![]()
TeşekkürlerErkek olduğunu düşünüyorum
Teşekkürler
Teşekkürler canım inşallahBende kız olduğunu düşünüyorum sağlıkla gelsin inşallah![]()
Peki nereden aldınız?Erkek olduğunu düşünüyorum
Bana da yorum yapar mısınız sizce ?Hayırlısı canım, beklemekten başka çare yok![]()
Ben pek anlamam canım ama pipi mi görünüyor neBana da yorum yapar mısınız sizce ?
Hahaha canım o pipi değildir de nub çıkıntısı işteBen pek anlamam canım ama pipi mi görünüyor ne![]()
Ben anlamam canım doktor bi şey demedi miHahaha canım o pipi değildir de nub çıkıntısı işte![]()