Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada bakarmisiniz ben ekranın resmini cektimKese şekline göre erkek bence. Sağlıkla kucağınıza alın
Sizinki de erkek benceBanada bakarmisiniz ben ekranın resmini cektim
3 kızım var Rabbim sağlıkla hayirlisiyla erkek de nasip etsin inşallahSizinki de erkek bence
Rabbim gönlünüzdeki hayırlı versin inşallah. Benimde iki kızım inşallah benimde oğlum olur 7 haftalık gebeyim bende3 kızım var Rabbim sağlıkla hayirlisiyla erkek de nasip etsin inşallah
Amin Rabbim ikimizede erkek nasip eder o duyguyuda yatmayı nasip etsin inşallah sizin ultrason görüntüsü nasıl.bu arada bende 9 haftalık oldumRabbim gönlünüzdeki hayırlı versin inşallah. Benimde iki kızım inşallah benimde oğlum olur 7 haftalık gebeyim bende
Sizinkine benziyor fasulye gibi kese. Aminn inşallahAmin Rabbim ikimizede erkek nasip eder o duyguyuda yatmayı nasip etsin inşallah sizin ultrason görüntüsü nasıl.bu arada bende 9 haftalık oldum
irkekKızlar 6 haftalık ultrasonla cinsiyet tahmini yapabilen varmı ?
Bana da baktınız mi
çok net göremiyorum ama içime kız doğduBanada bakarmisiniz ben ekranın resmini cektim
Bu 6 haftalıkçok net göremiyorum ama içime kız doğdu![]()
erkek gibi kesesi. benim oğlumun kesesi de böyleydiBu 6 haftalık