Cinsiyet tahmini

nazenin15

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
119
25
13
28
Kızlar merhaba bu hafta cinsiyetimizi öğrendik doktorumuz erkek dedi ama bazı arkadaşlarım ultrason resmine bakarak kız yorumu yaptı attığım ultrason resmi sanırım iki bacak arasını gösteriyor biz bu resme bakarak erkek olduğundan ve doktoruma güvenerek erkek olduğuna eminiz ama yinede sizlere bi sormak istedim. Fikriniz nedir ☺️

Eklentiler

• IMG_08874A5D-0453-4239-9984-1BC858FE139C.webp
    IMG_08874A5D-0453-4239-9984-1BC858FE139C.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 123
Kızlar merhaba bu hafta cinsiyetimizi öğrendik doktorumuz erkek dedi ama bazı arkadaşlarım ultrason resmine bakarak kız yorumu yaptı attığım ultrason resmi sanırım iki bacak arasını gösteriyor biz bu resme bakarak erkek olduğundan ve doktoruma güvenerek erkek olduğuna eminiz ama yinede sizlere bi sormak istedim. Fikriniz nedir ☺️
Erkek olduğu o kadar belli ki 🐣😂 daha ne yapsın bu minnoş inandırmak için

Hayırlı olsun tatlım sağ salim kucagina almayı nasip etsin rabbim. Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti ve özel mi devlet de mi bizde 14+0 da devlete gittiğimde belli değil demişti daha

Hayırlı olsun tatlım sağ salim kucagina almayı nasip etsin rabbim. Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti ve özel mi devlet de mi bizde 14+0 da devlete gittiğimde belli değil demişti daha
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun yanılmıyorsam 13+5 di ama ultrasona göre biraz daha önden gidiyoruz yani 14+5 falan gibi

Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun yanılmıyorsam 13+5 di ama ultrasona göre biraz daha önden gidiyoruz yani 14+5 falan gibi
Bende bir kaç gün önce şehir hastanesi gittim cihazları yeni belki cinsiyet görünür diye 1 hafta felan erken gidiyoruz olarak görünüyor yani şehir Hastanesi'ne bakarsak şuan 15+5 felan görünmedi ultrasonda ondan merak ettim ne zaman gördün, diye 😀

Kaçıncı hafta görüntü bu acaba. Bir az benim görüntüme de benziyor sanki

Eklentiler

• IMG_0588.webp
    IMG_0588.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 73
Back
X