buna da baka bilirmisiniz acaba?Gayet ortada duran bir pipi. Erkek tabiki.
Ezelin kör annesi bile erkek der buna.
Erkek olduğu o kadar belli kiKızlar merhaba bu hafta cinsiyetimizi öğrendik doktorumuz erkek dedi ama bazı arkadaşlarım ultrason resmine bakarak kız yorumu yaptı attığım ultrason resmi sanırım iki bacak arasını gösteriyor biz bu resme bakarak erkek olduğundan ve doktoruma güvenerek erkek olduğuna eminiz ama yinede sizlere bi sormak istedim. Fikriniz nedir
Pipisi var gibi emin değilimbuna da baka bilirmisiniz acaba?
Hayırlı olsun tatlım sağ salim kucagina almayı nasip etsin rabbim. Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti ve özel mi devlet de mi bizde 14+0 da devlete gittiğimde belli değil demişti dahaKızlar merhaba bu hafta cinsiyetimizi öğrendik doktorumuz erkek dedi ama bazı arkadaşlarım ultrason resmine bakarak kız yorumu yaptı attığım ultrason resmi sanırım iki bacak arasını gösteriyor biz bu resme bakarak erkek olduğundan ve doktoruma güvenerek erkek olduğuna eminiz ama yinede sizlere bi sormak istedim. Fikriniz nedir
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun yanılmıyorsam 13+5 di ama ultrasona göre biraz daha önden gidiyoruz yani 14+5 falan gibiHayırlı olsun tatlım sağ salim kucagina almayı nasip etsin rabbim. Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti ve özel mi devlet de mi bizde 14+0 da devlete gittiğimde belli değil demişti daha
Bende bir kaç gün önce şehir hastanesi gittim cihazları yeni belki cinsiyet görünür diye 1 hafta felan erken gidiyoruz olarak görünüyor yani şehir Hastanesi'ne bakarsak şuan 15+5 felan görünmedi ultrasonda ondan merak ettim ne zaman gördün, diyeTeşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun yanılmıyorsam 13+5 di ama ultrasona göre biraz daha önden gidiyoruz yani 14+5 falan gibi
Kaçıncı hafta görüntü bu acaba. Bir az benim görüntüme de benziyor sankiKızlar merhaba bu hafta cinsiyetimizi öğrendik doktorumuz erkek dedi ama bazı arkadaşlarım ultrason resmine bakarak kız yorumu yaptı attığım ultrason resmi sanırım iki bacak arasını gösteriyor biz bu resme bakarak erkek olduğundan ve doktoruma güvenerek erkek olduğuna eminiz ama yinede sizlere bi sormak istedim. Fikriniz nedir
Birde sizin hiç belirtileriniz var mı bende hiç belirti yok sanki hamile değilim bu normal miTeşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun yanılmıyorsam 13+5 di ama ultrasona göre biraz daha önden gidiyoruz yani 14+5 falan gibi
Evet benim hiç midem bile bulanmadı sanırım bu güzel bir şeyBirde sizin hiç belirtileriniz var mı bende hiç belirti yok sanki hamile değilim bu normal mi
13+ 5 olması lazımKaçıncı hafta görüntü bu acaba. Bir az benim görüntüme de benziyor sanki
Nasıl yani sizde migde yanması yokmu ? Bende de bulantı kusma yok sadece yanma varBirde sizin hiç belirtileriniz var mı bende hiç belirti yok sanki hamile değilim bu normal mi
Şu 2 3 gündür ekşime var yediğim ağzıma geliyor su içsem dünyaları yemişim gibi o bile ekşime yapiyorNasıl yani sizde migde yanması yokmu ? Bende de bulantı kusma yok sadece yanma var
Evet ekşime bana da oluyor hala ama soğuk su iyi geliyor ilik su icemiyorumŞu 2 3 gündür ekşime var yediğim ağzıma geliyor su içsem dünyaları yemişim gibi o bile ekşime yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?