Bişey görünmüyorki canım tamBenimkinide yorumlar misin Eki Görüntüle 3616541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey görünmüyorki canım tamBenimkinide yorumlar misin Eki Görüntüle 3616541
Canım öğrenemedim daha ama yeni bir ultrason görüntüsüyle geldim.Hayırlısı olsun inşallah öğrenince yaz mutlaka![]()
erkek diyorummCanım öğrenemedim daha ama yeni bir ultrason görüntüsüyle geldim.
Sizce benim ki ne?erkek diyorumm
başka ultrason resmi yok mu?Sizce benim ki ne?![]()
Malesef yokbaşka ultrason resmi yok mu?![]()
kac haftalık bu ultrason resmi?Malesef yok![]()
Normalde 9 haftalıktı ama 1 hafta öndeymiş. 10 olarak aldı doktorkac haftalık bu ultrason resmi?![]()
maşallahNormalde 9 haftalıktı ama 1 hafta öndeymiş. 10 olarak aldı doktor![]()
Bir his geçti mi acaba?maşallahbirdaki randevuna ultrason resminden tahmin yapabilirim burda cok küçük daha
Nuba göre mi bakıyorsun?erkek diyorumm
Atacağım çok teşekkür ederimmaşallahbirdaki randevuna ultrason resminden tahmin yapabilirim burda cok küçük daha
kız gectiBir his geçti mi acaba?![]()
senin ultrason resmi daha net olduğu için herşeyine bakarak tahmin yaptım sadece nub değilNuba göre mi bakıyorsun?
Chatgpt kız dedi de ondan sordum canım o da bayağı detaylı inceledi.senin ultrason resmi daha net olduğu için herşeyine bakarak tahmin yaptım sadece nub değil
nezaman randevun sonucu merak ediyorumChatgpt kız dedi de ondan sordum canım o da bayağı detaylı inceledi.
Nubu erkek gibiCanım öğrenemedim daha ama yeni bir ultrason görüntüsüyle geldim.
5 Ağustos canım. Yazacağım.nezaman randevun sonucu merak ediyorum![]()
Hafif dik sizinki ne düz ne tam yuksrda