- 2 Nisan 2025
- 270
- 271
- 18
- 28
- Konu Sahibi Kirmizicicekli
-
Teşekkürler.. Herkes 6.hafta ulturasonu belli eder cinsiyeti demişti merak ettim sorayım dedim sağlıkla gelsinKeseye göre erkek ama kese değişiyor benimde ilk böyleydi 6 haftalıkken 9 haftalık yuvarlak oldudeğişiyor böyle kalmıyor hayırlısı olsun inşallah
Sizin cinsiyet belli oldu mu peki kese teorisi tuttu muKeseye göre erkek ama kese değişiyor benimde ilk böyleydi 6 haftalıkken 9 haftalık yuvarlak oldudeğişiyor böyle kalmıyor hayırlısı olsun inşallah
Hamilelikte teorilere kaptırırsanız kendinizi sonunu getiremezsiniz haberiniz olsunEki Görüntüle 3620818
Belirli teorilere göre cinsiyet tahmini yapanlar var mı acaba ??? Görüntü karından çekildi bu 6+2 lik görüntüsü.
Cinsiyet önemli değil tabii ki sadece ilk çocuğum ve bu teorileri duyunca merak ettim...
Açıklamıştım kendimi halbukiHamilelikte teorilere kaptırırsanız kendinizi sonunu getiremezsiniz haberiniz olsunkesem böyleydi kız bebeğim oldu. Karnım top gibiydi öyle güzellik geldi ki hamilelikte her göre erkek mi diyordu hayır kız diyordum inanmıyorlardı.
İnşallahTeşekkürler.. Herkes 6.hafta ulturasonu belli eder cinsiyeti demişti merak ettim sorayım dedim sağlıkla gelsin
Bizim de daha belli olmadı bakalım gideceğim doktora söyleyecek miSizin cinsiyet belli oldu mu peki kese teorisi tuttu mu
Haberdar edersinizBizim de daha belli olmadı bakalım gideceğim doktora söyleyecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?