Cinsiyet tahmini

kirmizicicekci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
79
30
3
27

Belirli teorilere göre cinsiyet tahmini yapanlar var mı acaba ??? Görüntü karından çekildi bu 6+2 lik görüntüsü.
Cinsiyet önemli değil tabii ki sadece ilk çocuğum ve bu teorileri duyunca merak ettim...

Keseye göre erkek ama kese değişiyor benimde ilk böyleydi 6 haftalıkken 9 haftalık yuvarlak oldu değişiyor böyle kalmıyor hayırlısı olsun inşallah

Kese olayina inanmiyorum keseme gore herkes erkek demisti ama cinsiyet kiz
Kesem yuvarlakti halbuki
Kese fasulye gibi olup kiz olan da cok gordum

Hamilelikte teorilere kaptırırsanız kendinizi sonunu getiremezsiniz haberiniz olsun kesem böyleydi kız bebeğim oldu. Karnım top gibiydi öyle güzellik geldi ki hamilelikte her göre erkek mi diyordu hayır kız diyordum inanmıyorlardı.

Açıklamıştım kendimi halbuki Sadece ilk gebeliğim, bundan önce kötü bi dış gebelik geçirip tek tüple hamile kalabildim. Ne kadar eğlenebilirsem, tadını çıkarabilirsem yapıyorum bişeyler işte. Cinsiyetin hiç bi önemi yok sağlıklı olsun yeter kızda olsa erkekte olsa benim zor ulaştığım evladım

Merhabalar cinsiyetimize 13 te kız gibi dendi 15+5 te göremedim seçemedim dedi anlayan varsa yorumlayabilir mi

Eklentiler

• IMG_6779.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_6778.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba arkadaşlar rica etsem cinsiyet tahmini yaparmısnız 11 haftalık

Eklentiler

• IMG_20250723_160822.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20250723_160814.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…