Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ne kadar güzel görünüyor gerçek bir bebek gibi sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar doktor cinsiyet için erken dedi 15 haftalığız bi bakarmısınız ?
Amin inşAllah tşk ederim :)Maşallah ne kadar güzel görünüyor gerçek bir bebek gibi sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Ben ilk bebeğimde direk özele gitmiş fiyatlar da makuldu bu sefer gitmiyim dedim ama devlet gercekten cok sıkıntı cınsıyet konusundaAyrica 15 hafta erken degil yahu bacak arasina baksa gorecek halbuki
Bazi doktorlar ugrasmak istemiyor
Evet hem ugrasmiyorlar hemde cidden cihazlari kötüBen ilk bebeğimde direk özele gitmiş fiyatlar da makuldu bu sefer gitmiyim dedim ama devlet gercekten cok sıkıntı cınsıyet konusunda
Bence erkek gibi duruyorKızlar doktor cinsiyet için erken dedi 15 haftalığız bi bakarmısınız ?
Bi önceki usg sınde kıza benzıyordu sımdı erkeğe haha hep hissettiğim beni görenin söylediği kız çok merak edıyorum of :)Bence erkek gibi duruyor
Senin cinsiyet belli oldumu canımErkek gibi geldi bana
Yuzde 90 kiz dedi canimSenin cinsiyet belli oldumu canım
Hadi hayırlısı canım bende bu sefer gıttıgımsw öğrenirim heralde hislerim kız gibi deYuzde 90 kiz dedi canim
Hiç merak etmeyin en geç 17-18. Haftada belli olur. Fetal dna yaptıracakmısınız orda kesin belli oluyorBi önceki usg sınde kıza benzıyordu sımdı erkeğe haha hep hissettiğim beni görenin söylediği kız çok merak edıyorum of :)
Bilmiyorum ilk bebişimde yaptırmamıştımHiç merak etmeyin en geç 17-18. Haftada belli olur. Fetal dna yaptıracakmısınız orda kesin belli oluyor
Masallah pozu süper, ben erkek hissettim. 15 hafta nasil erken ya 13-14 te ogrenenler var ablam oyle ogrenmis. benimki suan 11 hafta deli yatiyor kesin gostermezdi Allahtan fetal dna yaptirdim orda gorucemKızlar doktor cinsiyet için erken dedi 15 haftalığız bi bakarmısınız ?
Nubtan anlıyomusunMasallah pozu süper, ben erkek hissettim. 15 hafta nasil erken ya 13-14 te ogrenenler var ablam oyle ogrenmis. benimki suan 11 hafta deli yatiyor kesin gostermezdi Allahtan fetal dna yaptirdim orda gorucem![]()
Yok sadece icimden geceni soyledimNubtan anlıyomusunılk bebişimi direk özelden öğrenmiştim ama devlet kıvrandırıyor malesef
Valla 5 yıllık doktorların deneyımını bıraktık teorilerle ilerliyoruz bakalımYok sadece icimden geceni soyledimnub cikmiyomus her zaman oyle okudum burda
Bence devlette doktorlar bilerek tahminlerini söylemiyorlar erken haftalarda muhtemelen yanılma payından dolayı sorumluluk almak istemiyorlar. Bir yerde de haklı olabilirler özelde 12. haftada bile bir tahmin yapabiliyorlar ki benim ilk bebeğimi doktorumuz 12. haftada gelin de cinsiyetine bakalım demişti kendisi çağırmıştı tahmini de doğru çıktı ama devlette sanırım sorumluluk almak istemiyorlarValla 5 yıllık doktorların deneyımını bıraktık teorilerle ilerliyoruz bakalımaçıkcası herşey sağlık sonrasıda herkes tatmadığı duyguyu tatsın tabi :)
Çok haklısınız bende düşünüyorum artık özelde baktırmayı 13 hafta erken dedi ama çoğu kişi özelde öğrenmişBence devlette doktorlar bilerek tahminlerini söylemiyorlar erken haftalarda muhtemelen yanılma payından dolayı sorumluluk almak istemiyorlar. Bir yerde de haklı olabilirler özelde 12. haftada bile bir tahmin yapabiliyorlar ki benim ilk bebeğimi doktorumuz 12. haftada gelin de cinsiyetine bakalım demişti kendisi çağırmıştı tahmini de doğru çıktı ama devlette sanırım sorumluluk almak istemiyorlar