• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini

eflabty

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2025
11
3
1
29
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ?

Eklentiler

• 317D1D56-0226-46ED-A997-76F0E0BCD708.webp
    317D1D56-0226-46ED-A997-76F0E0BCD708.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 17
Kız gibi geldi bana kese düzenli daha yuvarlak gibi tabiki kabaca bir tabir sağlıklı olsun 🌸☺️

Allah bağışlasın gönlündeki olur inşallah ☺️
Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum , adetten hemen sonra yumurtlayıp hamile kalma durumu hiç oldu mu sizde veya çevrenizde

Allah bağışlasın gönlündeki olur inşallah ☺️
Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum , adetten hemen sonra yumurtlayıp hamile kalma durumu hiç oldu mu sizde veya çevrenizde
Ben adetten sonra hemen hamile kalmışım süpriz oldu bize de 🙈

Gerçekten miii☺️ ben bu ay yumurtlama takibi yapmadım ve adet bitimi ilişki oldu o ilişkiniz üzerinden 6 7 gün geçtikten sonra pembe bir leke geldi ve daha önce başıma böyle bir şey hiç gelmemişti

Kimisi yumurtlama zamanında da oluyor pembe leke diyor ama ben daha önce hiç yaşamadığım için direk ona yordum

Gerçekten miii☺️ ben bu ay yumurtlama takibi yapmadım ve adet bitimi ilişki oldu o ilişkiniz üzerinden 6 7 gün geçtikten sonra pembe bir leke geldi ve daha önce başıma böyle bir şey hiç gelmemişti
Bende Temmuz 21’de adet oldum bittikten sonra ilişkiye girdim 1 kere 🙈 onda hamile kalmışım ama nasıl kaldım bilmiyorum hala 😅😅

Gerçekten su an benim kafamda ki soru işaretine biraz umut oldunuz Allahta sizin gönlünüzdekini nasip etsin ☺️☺️

Gerçekten su an benim kafamda ki soru işaretine biraz umut oldunuz Allahta sizin gönlünüzdekini nasip etsin ☺️☺️
Amin inşallah sağol canım seni çok iyi anlıyorum hep bi umutlu oluyorsun çünkü rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla inşallah hamilesindir

Back
X