Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim 1 oğlum var kız istiyorum ama Çok merak ediyorumKız gibi geldi bana kese düzenli daha yuvarlak gibi tabiki kabaca bir tabir sağlıklı olsun![]()
Ben adetten sonra hemen hamile kalmışım süpriz oldu bize deAllah bağışlasın gönlündeki olur inşallah
Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum , adetten hemen sonra yumurtlayıp hamile kalma durumu hiç oldu mu sizde veya çevrenizde
Bende Temmuz 21’de adet oldum bittikten sonra ilişkiye girdim 1 kereGerçekten miiiben bu ay yumurtlama takibi yapmadım ve adet bitimi ilişki oldu o ilişkiniz üzerinden 6 7 gün geçtikten sonra pembe bir leke geldi ve daha önce başıma böyle bir şey hiç gelmemişti
Bende yaşamadım hiç ama dikkat et sen her ihtimale karşı kendineKimisi yumurtlama zamanında da oluyor pembe leke diyor ama ben daha önce hiç yaşamadığım için direk ona yordum
Amin inşallah sağol canım seni çok iyi anlıyorum hep bi umutlu oluyorsun çünkü rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla inşallah hamilesindirGerçekten su an benim kafamda ki soru işaretine biraz umut oldunuz Allahta sizin gönlünüzdekini nasip etsin![]()
Ben oğlumda beklemeden yapmıştımYinede test yapmak için adet geçikmesini beklemeliyim değil mi
Amin canım çok teşekkür ederimAmin inşallah sağol canım seni çok iyi anlıyorum hep bi umutlu oluyorsun çünkü rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla inşallah hamilesindir
Ne demek canımAmin canım çok teşekkür ederim![]()