M minelimine Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 199 Emoji Skoru 23 Puanlar 48 Yaş 36 10 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi minelimine #1 Merhaba Ultrason görüntüsünden tahmin edebilir miyiz 11+2 heyecan yaptım merak ediyor insan nub teorisi varmış ama anlamıyorum Eklentiler IMG_5873.webp 40,8 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba Ultrason görüntüsünden tahmin edebilir miyiz 11+2 heyecan yaptım merak ediyor insan nub teorisi varmış ama anlamıyorum
S somebdy1 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.431 Emoji Skoru 958 Puanlar 43 10 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi minelimine #2 siz ne hissediyorsunuz karnın sağında hissedilirse erkek solunda hissedilirse kız diye biliyorum
M minelimine Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 199 Emoji Skoru 23 Puanlar 48 Yaş 36 10 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi minelimine #3 somebdy1 .!.: siz ne hissediyorsunuz karnın sağında hissedilirse erkek solunda hissedilirse kız diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Değişiyor sürekli belime vuran ağrılarda yer değişiyor ben ne hissediyorum bilemiyorum oğlum var aynı şeyleri yaşıyorum ama herkes kız belirtisi dedi oğlumdada
somebdy1 .!.: siz ne hissediyorsunuz karnın sağında hissedilirse erkek solunda hissedilirse kız diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Değişiyor sürekli belime vuran ağrılarda yer değişiyor ben ne hissediyorum bilemiyorum oğlum var aynı şeyleri yaşıyorum ama herkes kız belirtisi dedi oğlumdada