- Emoji Skoru
- 54
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi baharindali98
-
Kızlar daha çok erken ama hadi cinsiyet tahminlerinizi alalım 8+3 haftalık
Çin takvimi erkek diyor
Kesinlikle önemli olan sağlıklı olmasııBen kız hissettim erkek olsun kız sağsalim vaktinde sağlıkla sizinle olsun başka dileğim yok
Bir de şimdiden içinize bir şey sindiremeyin ben hep kızım kızım diye sevdim erkek olduğunu öğrendim seslenme şeklimi değiştirmekte zorlandımKesinlikle önemli olan sağlıklı olmasıı
İçimden oğlum demek geliyor ama hissim kız yönünde çok merak ediyorumBir de şimdiden içinize bir şey sindiremeyin ben hep kızım kızım diye sevdim erkek olduğunu öğrendim seslenme şeklimi değiştirmekte zorlandım
Aslında 6-7. haftalarda kese şekline göre cinsiyet tahmini yapıyolar ilerlediğinde genelde hepsi yuvarlak oluyorKız bence kese yuvarlak kız derler
Ben de tam tersi ilerlediğinde hep fasülyeye dönüştüğünü gördüm ama bilemedim benim de yuvarlak bakalım ne olacakAslında 6-7. haftalarda kese şekline göre cinsiyet tahmini yapıyolar ilerlediğinde genelde hepsi yuvarlak oluyor
Hakkımızda hayırlısı en sağlıklısıyla olsun inşallahBen de tam tersi ilerlediğinde hep fasülyeye dönüştüğünü gördüm ama bilemedim benim de yuvarlak bakalım ne olacak