Doğuma Hazırlık cinsiyet tahmini :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

reticent

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
20
1
16
Hakkari
merhabalar.. eşimin qörew yeri nedeniyle hakkari şemdinlide yaşamaktayız. 15+3 qünlük hamileyim. ama maalesef burada yaklaşık 2 aydır kadın doqum doktoru yok. izin dolayısıyla başka biyere qitmemiz de pek mümkün deqil. hastaneye qidince acilden ebe ye yönlendiriyolar oda sadece yaşıyo diyebiliyo. yani hiçbi şekilde saqlıqıyla ilqili yorum yapamıyo. bebeqimiz ne durumda sıkıntı warmı yok mu bilemiyoruz. allaha emanet inşaallah.. qecen hafta bazı şikayetlerden dolayı ebe bakmıştı cinsiyet söylüyo musunuz demiştim qösterirse sölerim demişti. ama başka bi qebe arkadasım qittiqinde biz anlayamayız demiş. sanırım 2 tane ebe war. doqal olarak cinsiyeti merak ediyoruz. ebe ne kadar anlayabilir bilmiyorum. şunları yiyorum bunları yiyorum desem nette okuyorum kişiye qöre deqişiyo cinsiyet. ebe anlar mı sizce ? perşembe qünü qidicem insaallah doktora sölediqine kaptırmalı mıyım kendmi bilemiyorum. saqlıklı olsun yeter insaallah ama merak işte. qerçi saqlıqı ile de ilqili bişe diyemiyo qerçide. çok şükür 2li taramada sıkıntı çıkmamıştı. rahatım biraz qaliba. biraz allak bullak anlattım sanırım. kusura bakmayın. içimi döktüm qaliba. şimdiden tşkler.

canım kaç kişi den duydum erkek ise daha erken canlanıp hareket edermiş çocuk.kız ise 1 ay daha geç olurmuş bu. bir de herkesin bildiği genel şeyler. kız ise ekşi , erkek ise tatlı aş erersin. benimde kız kardeşim hamile şuan 15.ci haftada. dr ultrosan da kız sanki dedi.kesin söylemedi.15 gün sonra kontrolde daha net söylerim dedi.kardeşimin canı sürekli ekşi aş eriyor. ha bire limon yiyor. :) birde kalça kısmın büyüyorsa kız ,büyümüyorsa erkek derler. ne derece doğru bilmem. :)

mecburiyetten de olsa çok enteresan bir durum yaşıyorsunuz, eski zamanı yad ediyorsunuz, merakınızı anlayabiliyorum, beim kızım da 5. ayda göstermişti cinsiyetini, bekle bekle ölmüştüm meraktan,ebe sadece taahmin edecektir, ultrason aleti olmadığı için netleşmeyecek bence, ultrason aletleri bile zaman zaman yanılabiliyor, hakkari merkeze bari gdebilseniz, senin doğum nasıl olacak peki, Allah yardımcın olsun

cwb ın için tsk ederm öncelkle. şöyle anlatım qenelde tatlı yiyorum ama ekşiyi yemiyorum deqil. hamileliqimin ilk ayında 3tane limon yiyodum.tatlıya biraz daha istekliyim. eltim de yeni doqum yaptı oqlumuz oldu oda sürekli ekşi yiyodu tatlıdan tiksinmişti. bünyeye qöre deqişiyo sanırım. ayrıca qenel olarakta kalça ve qöbeqim vardı yani kalçam büyüyo mu anlamıyorum. qöbeqim çok belli oldu. qöbeqimde öne doqru büyüo qaliba diorum eşim yaywan diyo qöbeqimden de tam anlamıyoruz. eşime soruyorum kalçam büyüyo mu diye bende anlamıyorum diyo. dışardan bi qöz lazım sanırım. merak işte enqel olamıyorum:)

ahh canım senin durumunu çok iyi anlıyorum, şehir merkezine gidememek nedir,burdaki çoğu bayan bilmez(inşallah yaşamazlar)
tahminimce ebe bilemez cinsiyetini,inşallah sağlıklı bir bebişin olur.
bende doğudayım,hamile kalırsam şehir merkezine doktora nasıl giderim diye şimdiden düşünüyorum.

aynen dediqin qibi walla. anlatılmaz burası yaşamak lazım. canm iyi kötü küçücük bi ultrason war onunla bakıyo.. ebe dediqimde en fazla 22 yasındadır qenç daha.. tecrübesi qaliba ilk burası ultrasndan ne kadar anlar blemiyorum. ama tek çare o yani. ya yüksekowaya qidebilsek o bile kafi. doqumda da doquma yakın eşimin ailesi qelicek beni qötürücek. eşimde yanıma doqumdan sonra qelicek bide böyle bi durum war . yarn yada prşembe qünü ebeye qidicez bakalm ne dicek cinsiyte. nese hayırlsı olsun bakalm. ayrıca cwp için tsk ederm canm.

amin canım dediqin qibi yaşamayan bilemez. çektiqimiz sadece rezillik. çarsıya bile çıkamadıqmz oluyo ki baska bi yere nasıl qidelim. ebe anlamazsa sanırım sürpriz olur artık biz e doqumda. doquma yakın memlekete qittiqimde de ben öqrenmem doquma çok az kalmıs olucak zaten. hayırlısı olsun bakalm. allah yardımcmz olsun :)

anlıyorum canım,geçen sene burdaki arkadaşlarda hep senin gibiydi, 3lü test 2li test hiçbirşey yaptıramadan doğuma gittiler ailelerinin yanına,
hepside sağlıklı bebeklere kavuştu çok şükür.şimdi kocaman oldu seviyoruz yaramazları.
şimdi biz bebek düşünüyoruz eşimle ama şu kışı anlatsak mı diye kararsızım,gerçi yazında terör nedeniyle yola çıkılmıyo hayırlısı diyelim.

canm çok detaylı yazamıyorum bazı şeyleri kurum dolayısyla net felan takip ediliyo. dediqin qibi kış ayrı yazın daha bi ayrı dert buralar. allahım hayırlısını wersin. allaha emanet bakalım. cnsiyette hakkmzda hayrlısı neyse o olsun saqlıklı olsunda merakımızı yenemiyorz öqrenmiyelm bakalm cinsiyetini de. tsk ederm cwplarn için canm. sanada allahım hayırlı saqlıklı ewlat nasip eder insaallah ne zaman hayırlıysa senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…