merhabalar.. eşimin qörew yeri nedeniyle hakkari şemdinlide yaşamaktayız. 15+3 qünlük hamileyim. ama maalesef burada yaklaşık 2 aydır kadın doqum doktoru yok. izin dolayısıyla başka biyere qitmemiz de pek mümkün deqil. hastaneye qidince acilden ebe ye yönlendiriyolar oda sadece yaşıyo diyebiliyo. yani hiçbi şekilde saqlıqıyla ilqili yorum yapamıyo. bebeqimiz ne durumda sıkıntı warmı yok mu bilemiyoruz. allaha emanet inşaallah.. qecen hafta bazı şikayetlerden dolayı ebe bakmıştı cinsiyet söylüyo musunuz demiştim qösterirse sölerim demişti. ama başka bi qebe arkadasım qittiqinde biz anlayamayız demiş. sanırım 2 tane ebe war. doqal olarak cinsiyeti merak ediyoruz. ebe ne kadar anlayabilir bilmiyorum. şunları yiyorum bunları yiyorum desem nette okuyorum kişiye qöre deqişiyo cinsiyet. ebe anlar mı sizce ? perşembe qünü qidicem insaallah doktora sölediqine kaptırmalı mıyım kendmi bilemiyorum. saqlıklı olsun yeter insaallah ama merak işte. qerçi saqlıqı ile de ilqili bişe diyemiyo qerçide. çok şükür 2li taramada sıkıntı çıkmamıştı. rahatım biraz qaliba. biraz allak bullak anlattım sanırım. kusura bakmayın. içimi döktüm qaliba. şimdiden tşkler.
aynen dediqin qibi walla. anlatılmaz burası yaşamak lazım. canm iyi kötü küçücük bi ultrason war onunla bakıyo.. ebe dediqimde en fazla 22 yasındadır qenç daha.. tecrübesi qaliba ilk burası ultrasndan ne kadar anlar blemiyorum. ama tek çare o yani. ya yüksekowaya qidebilsek o bile kafi. doqumda da doquma yakın eşimin ailesi qelicek beni qötürücek. eşimde yanıma doqumdan sonra qelicek bide böyle bi durum war. yarn yada prşembe qünü ebeye qidicez bakalm ne dicek cinsiyte. nese hayırlsı olsun bakalm. ayrıca cwp için tsk ederm canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?