- 3 Eylül 2015
- 2.461
- 3.765
- 133
- Konu Sahibi SixFeetUnder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm 6-7 haftalık usg resmi at
7 haftalık karından çekildi
Bunada yorum yaparmisiniz, 11 haftalik
Evet Canim sen yapmisdin allah razi olsun, ,,,, ama nuba goremi neye göre yaptigini yazmadin ben anlamadim nubu neresjCnm daha once yorum yapıldı sana diye hatırlıyorum
Evet Canim sen yapmisdin allah razi olsun, ,,,, ama nuba goremi neye göre yaptigini yazmadin ben anlamadim nubu neresj
Arkadaşım in bu nuba göre erkek demisdin; )Yukardaki fotona gore kız gibi,önce keseye gore mi yaptım hatırlamıyorum valla:)
Arkadaşım in bu nuba göre erkek demisdin; )
Yok canim arkadasimin benim Keseye göre tek yorumlamisdin daha gitmedim ben doktora gidersem nub icin atarim fotoEe cnm niye demiyorsun arkadasimin diye,ben senin bebiş sandim.foto değişik geldi,geçen arkadaşın için yorum yaptigimda ayni resim mi bilmiyorum ama o zaman erkeğe benzetmiştim şimdi yakınlaştırıp baktım yine erkek gibi.Fakat nub kısmı çok gölgeli gibi görünüyor o yüzden çıkıntı yok gibi geliyor basta ve kız gibi görünüyor ama dikkatli baktığında erkek nubuna benziyor.