Cinsiyet tahmini

Emreningoksusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
13
3
1
32
Bugun doktor kontrolumuz vardi 16 hafta 4 gunluk hamileyim cinsiyetine bakti doktor ama bacaginin arasnda kordon varmis tam secemedi cinsiyetini bisey soylemedi bidaki kontrolde belli olur dedi ama bn cok merak ediorum sizin tahminleriniz nelerdir. Bu arada bi kizim var bu ikinci hamileligim ve bu hamileligm ilkine gore cok farkli hic migde bulantim yok rahat gecior

Canım fotoğraf koyduysan gözükmüyor bnim de mide bulantim nerdeyse hiç yok bakalım cinsiyet ne olacak çok merak ediyorum

Yok canim fotoraf koymadm cunku foto yok ben hacettepe hastanesine gidiyorum ve orda foto vermiyolar kendi bakti doktor senin ilk bebegin mi.hic tahmin yaptilarmi

İkili taramada vermislerdi gecen ay bak fotosu bu sence neye benziyor

Eklentiler

• IMG-20161108-WA0002.webp
    IMG-20161108-WA0002.webp
    11 KB · Görüntüleme: 192
Erkek bence.. Benim de oğlumda çok rahat geçti hamileliğim.. Şuan berbat durumdayım yemek yemekten iğreniyorum o derece.. 1 yudum su içsem bile bulantım oluyor ama cinsiyeti bilmiyorum henüz

Hadi insalah ya erkek istiyorum bende o olmadigi icin ama kizda olursa uzulmem tabiki sizin ikinci hamilelikmi herseyden tiksiniyosaniz kizdir kesin bnim oyleydi kizimda hic biseyden tat alamazdm ama bunda istahm cok acik yedigim hersey cok lezzetli gelio

Hadi insalah ya erkek istiyorum bende o olmadigi icin ama kizda olursa uzulmem tabiki sizin ikinci hamilelikmi herseyden tiksiniyosaniz kizdir kesin bnim oyleydi kizimda hic biseyden tat alamazdm ama bunda istahm cok acik yedigim hersey cok lezzetli gelio

Hayırlısı olsun bakalım :) evet 2. Benim de.. Tiksiniyorum demeyeyim de mideme ne inse bulantım oluyor ve yemek yemek istemiyorum artık o durumdayım.. Bakalım öğreneceğiz elbet. Kız erkek fark etmez sağlıklı olsunlar :)

Back
X