Cinsiyet tahmini

Kizlar merhaba cinsiyetini bugun ogrendm ve oglum olcakms buda pipisi Alla gonlume gore verdi bi kiz bide oglum olcak ins Alla herkeze nasip etsn

Eklentiler

• IMG-20170102-WA0000.webp
    IMG-20170102-WA0000.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 63
Yaa maşallah, ben de şimdi erkek olacaktır diye yazıyodum, benim de mide bulantım olmadı çok rahat geçti, bende 17+1 de öğrenmiştimi pipi görmüştük, çok heyecanlıydı ;)
Artık karnım da öne doru büyüyor, bi de kızlar annenin güzelliğini alır derlermiş , benim oğlum güzelliğimi almadı :KK48:

Benim ikisi de erkek ilkinde hic bulantim olmadi bunda oldu.Iki gebelik tam zıt ama ikisi de erkek.Bence cinsiyetin bunlarla ilgisi yok lakin 16.haftada hala goremediyse ya doktor cok tecrübesiz ya da bebek kız diye düşünüyorum

Bugun doktor kontrolumuz vardi 16 hafta 4 gunluk hamileyim cinsiyetine bakti doktor ama bacaginin arasnda kordon varmis tam secemedi cinsiyetini bisey soylemedi bidaki kontrolde belli olur dedi ama bn cok merak ediorum sizin tahminleriniz nelerdir. Bu arada bi kizim var bu ikinci hamileligim ve bu hamileligm ilkine gore cok farkli hic migde bulantim yok rahat gecior

Bugun doktor kontrolumuz vardi 16 hafta 4 gunluk hamileyim cinsiyetine bakti doktor ama bacaginin arasnda kordon varmis tam secemedi cinsiyetini bisey soylemedi bidaki kontrolde belli olur dedi ama bn cok merak ediorum sizin tahminleriniz nelerdir. Bu arada bi kizim var bu ikinci hamileligim ve bu hamileligm ilkine gore cok farkli hic migde bulantim yok rahat gecior
Pasa geliyor pasaaa

Back
X