- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
Kesin ogrenince yaz merak ettimEn son o gün muane olduk. Kesin dedi dr bende daha peşine düşmedimşimdi 15 haftalığım 20 den önce gitmek istemiyorum valla
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin ogrenince yaz merak ettimEn son o gün muane olduk. Kesin dedi dr bende daha peşine düşmedimşimdi 15 haftalığım 20 den önce gitmek istemiyorum valla
![]()
İnşlh Can'ımKesin ogrenince yaz merak ettim![]()
Ayrıntılı renkli ultrasona girmedim, hayır, nasıl yani gordum derken net gozukuyormu?16 haftada bende ogrendim erkek olacagini net bende gordum. Gosterince bariz belli gec degil. Ayrintili renkli ultrasyona girdin mi ordada daha bet belli oluyor
Pozisyonuna bagli karindan bakti. O hadtalarda vucududa minik cunku rahat pozisyon verdi dondu. vucut buyudukce kucuk gozukuyor arada kaliyor.Ayrıntılı renkli ultrasona girmedim, hayır, nasıl yani gordum derken net gozukuyormu?![]()
Peki vajinalmı daha dogru gozukur yoksa karından ultrasonlamı?
Valla benm kardeşmi dr 8.aya kadar erkek dedi. Biz son ay öğrendk kız olduğunu. Bide gerçtkn çok iyi bi dr. Annemin 15 senelik doktoruydu. İsmini falan herşeyi hazırdı.yani biz üzülmedk çnkü farktmiyodu ama yanılma payı yüzde 1 bile olsa var benceKızlar ben 30 haftalık hamileyim, 16 ci haftada kendi doktorum vajinal ultrasonla bebegin cinsiyeti erkek dedi, sonra bebegim hiç gostermedi kendini pozisyondan dolayı goremedi doktor, 3 gun once tanıdık bi doktor vardı o baktı ultrasonda ( kendi doktorum sehir dısında oldugu için gidemedim) 30 haftalık 7 ayımı bitirdim, doktor kendine emin bi sekilde kız dedi kesin kız , sizce yanılma payı ola bilirmi? Ben bebegim için hazırlık yapmak istıyorum, ama bilmiyorum kime inanıcagımı sasırdım, kendi doktoruma subatın ortaları gidicem, size sormak istedim basına boyle bir sey gelen oldumu? Sizce doktor yanlıs gormus ola bilirmi? 16 cı hafta cokmu erken, birde vajinal ultrason oldugu için ona sanırım daha cok guveniyorum..
Bizde uzulmedik ama merak işte))) erkek dedigi için kendi doktorum bizde kendimizi hep erkek diye alıstırdık, sonra baska bi doktor kız degince sok olduk)) artık guzel kızım diye seviyoruz) bu ayda bencede yanılma payı azdır, kucuk oldugu için belkide doktorum yanılmıs ola bilirValla benm kardeşmi dr 8.aya kadar erkek dedi. Biz son ay öğrendk kız olduğunu. Bide gerçtkn çok iyi bi dr. Annemin 15 senelik doktoruydu. İsmini falan herşeyi hazırdı.yani biz üzülmedk çnkü farktmiyodu ama yanılma payı yüzde 1 bile olsa var bence
Aslında 20 li haftalarda kesin belli oluyor cunki cocugu net gore biliyor, Rabbim bebeklerimizi korusunBen 25.haftada kızımı öğrendim şuan 36+5 olduk 4 ayrı dr gördü 4 de kız dedi
Bazen erkek bebişlerin pipisi içe kaçık olabilir dedi doktorum ondan da yanılma payı oluyormuşAslında 20 li haftalarda kesin belli oluyor cunki cocugu net gore biliyor, Rabbim bebeklerimizi korusun![]()