Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
âmin cok sağol canım önemli olan sağlığı tabiki de..Kız bence canım. Nub teorisine çok inanmam ama yine de bir tahminde bulunmak güzel oluyor. Allah sağlıklı versin gerisi boş. Sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah
İnsan cinsiyetini merak ediyo ben de öğrensem de kızsa kızım diye oğlansa oğlum diye sevmek istiyorum kuzumu. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.âmin cok sağol canım önemli olan sağlığı tabiki de..
sagol canım âmin inşallah Dr pozisyonunun uygun olmadığını söylediBanada erkek gibi geldi cnmSaglicakla al kucagina
Dr ne dedi peki ?
gerçekten öyle öğrenip o şekilde sevmek istiyorum yavrumu âmin inşallah..İnsan cinsiyetini merak ediyo ben de öğrensem de kızsa kızım diye oğlansa oğlum diye sevmek istiyorum kuzumu. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.![]()
sağol canım âmin inşallahbence kız cnmmm allah sağ sağlim kucagına almak nasıp etsin..
âminn cok teşekkürlerBencede kız rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin
merakla bekliyorum âmin inşallah canım ..Nubu paralel cnm yani yüksek ihtimal kız gibisağlıkla gelsin inşallah..
nubu derken cnmmNubu paralel cnm yani yüksek ihtimal kız gibisağlıkla gelsin inşallah..
bnmki henüz kçk ama içimden hep erkk olacakhissi varr tabiki önce sağlık sonra cinsiyet cnm bk
Nub tahmini için en erken 11-12 haftalik olması lazım cnm.. burda erken daha..bnmki henüz kçk ama içimden hep erkk olacakhissi varr tabiki önce sağlık sonra cinsiyet cnm bk