Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahminii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

birdelimuallime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.769
6.333
158
Tatlı hamişler miniğimle 12+1 idik burada. Bir tahmini olan var mıdır acabaa

Eklentiler

• 20180427_170227.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 101
  • 20180427_161019.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 95
Eyyy Allahim candan can yaratan Rabbim... kizimin ultrason kagitlarina bakıp bakip gozlerim dolardı aklima geldi simdi...
Bana erkek gibi geldi rabbim hayirla kucaginiza almayi nasip etsin...

Yok cnm daha belli değil... gün geçiriyoruz işte... bazen unutuyorum hamile olduğumu, eğil kalk iş yaptıktan sonra aklıma geliyor
O bende de oluyor karnımın üzerine yatıp uyurdum her zaman, arada yine unutup yatıyorum sonra bir anda sıçrıyorum filan, uzanmamak gerekiyor ya dolapta bir şeye filan aklımdan çıkıyor hop uzan al sonra şimşekler kafada çaksın çok şükür yine bugünümüze ben de gün sayıyorum bakalım miniklerimiz ne zaman cinsiyetlerini gösterecek:))

Eyyy Allahim candan can yaratan Rabbim... kizimin ultrason kagitlarina bakıp bakip gozlerim dolardı aklima geldi simdi...
Bana erkek gibi geldi rabbim hayirla kucaginiza almayi nasip etsin...
Ben de ne zaman canım sıkkın olursa açıyorum ultrason kağıtlarını neşe doluyor içim, kalp atışını dinliyorum tüm kara bulutlar yerini berrak bir gökyüzüne bırakıyor. Çok başka bir şeymiş evlat çok, daha doğmadan bunlara sebep oluyorsa doğunca kimbilir nasıl bir mutluluk yaşatacak.:))
Hadi hayırlısı bakalım erkek dediniz siz de yavrum ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…