- 27 Mart 2018
- 143
- 139
- 18
- Konu Sahibi Wifewifewifewife
merhabalar fotoğraf bebeğin bacak arası görüntüsü tahminlerinizi öğrenebilir miyim? 12+6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bnde onu soracaktım
Yüklemeye çalışıyorum ya boyutu ayarlayamadımTam bnde onu soracaktım![]()
Aminn inşallah doktorumuz erkeğe benzetti ama küçük olduğu için net birşey söylemedi bizdr erkeğe benzetiyoruz ama sizlerinde fikrini alalım :)Kız gibi sanki hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Ayy aminn canım inşallah :)) hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep erkek hissettim rüyamdada gördüm rabbim hayırlısını versin inşallahBnde erkege benzettim canim hayırlı olsn saglikla dogsun inşaAllah :)
Aminn inşallah , bacak arası görüntüsündeki görünen pipi ye çok benziyo ama işte yanılıyorda olabiliriz :)Bence kıza benziyor.saglıcakla doğsun inşallah.
Aaa bunu bilmiyodım tşk ederim canım :)Bu arada ekran fotosu alip attgn zaman yukleniyo.hemen :) aklinda bulunsun
İlk bebekmi.olacakAminn inşallah , bacak arası görüntüsündeki görünen pipi ye çok benziyo ama işte yanılıyorda olabiliriz :)
Evet inşallah , bu heyecan ondanİlk bebekmi.olacak
Canım sen ne yaptın Bu arada.karar verebıldınmı 2.bebişe.Bu arada ekran fotosu alip attgn zaman yukleniyo.hemen :) aklinda bulunsun
Evet ilk bebeklerin heyecanı daha farklı oluyor.senıde sarmış bu tatlı heyecan hayırlısı olsun.gonlundeki ne ise inşallahh o olur.Evet inşallah , bu heyecan ondan
Amin inşallah teşekkür ederimEvet ilk bebeklerin heyecanı daha farklı oluyor.senıde sarmış bu tatlı heyecan hayırlısı olsun.gonlundeki ne ise inşallahh o olur.
1 yasindan once olmicak kuzmCanım sen ne yaptın Bu arada.karar verebıldınmı 2.bebişe.