Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba fetal dna yaptıracak mısınızMerhaba kızlar. 11 haftadayız bugün itibariyle. Cinsiyeti deliler gibi merak ediyorum. Tecrübeli arkadaşlar bir tahmin verebilir mi acaba![]()
Genital bölgesi pek görünmemiş bu fotoğrafta. Ben de bugün 12+4 oldum ve ultrasonda direk gördük cinsiyetini. Allah öncelikle sağlıklı bir evlat versin.Merhaba kızlar. 11 haftadayız bugün itibariyle. Cinsiyeti deliler gibi merak ediyorum. Tecrübeli arkadaşlar bir tahmin verebilir mi acaba![]()
Ya nerden anlıyorsunuz pekiiBen erkek diyorum![]()
Merhaba evet kan verdim sonuç bekliyorumMerhaba fetal dna yaptıracak mısınız
Doktorum çıkıntı yukarı bakmıyor kız olabilir dedi ama bizim de içimize doğan erkektiCok erken ama erkek gibi geldi![]()
Amiiin. İlk bebeğimiz zaten bizim için asla cinsiyet fark etmiyor. Benim sadece merak.Genital bölgesi pek görünmemiş bu fotoğrafta. Ben de bugün 12+4 oldum ve ultrasonda direk gördük cinsiyetini. Allah öncelikle sağlıklı bir evlat versin.
Görünce öyle hissettim, siz sonuclanınca yazın :)Ya nerden anlıyorsunuz pekii![]()
Çıkıntı aşağıya doğru olduğunda kız, yukarı doğru olduğunda erkek oluyormuş sanırım. Sizinki aşağı doğru gibi, kız gibi yorumladım ama bilimsellikten tamamen uzak elbetteMerhaba kızlar. 11 haftadayız bugün itibariyle. Cinsiyeti deliler gibi merak ediyorum. Tecrübeli arkadaşlar bir tahmin verebilir mi acaba![]()
Henüz çıkmadı hala bekliyoruzÇıkıntı aşağıya doğru olduğunda kız, yukarı doğru olduğunda erkek oluyormuş sanırım. Sizinki aşağı doğru gibi, kız gibi yorumladım ama bilimsellikten tamamen uzak elbetteFetal sonucunuz çıktı mı neymiş cinsiyeti belli mi?
![]()
Sizin adınıza inanılmaz sevindim. İlgi ve nezaketiniz kalbine dokundu ayrıca11+6'da üreme organındaki ultrason görüntümüz neredeyse aynıydı sizinle, benim bugün fetal DNA sonucum geldi ve bir kızım olacağını öğrendim. Çok şükür her şeyi de temiz ve normaş çıktısizde durumlar nedir merak ettim? Hala kız olduğunu düşünüyorum sizin de
![]()
Sizin adınıza inanılmaz sevindim. İlgi ve nezaketiniz kalbine dokundu ayrıcabenim hala çıkmadı. Zaten yarın ya da pazartesi akşam çıkar demişlerdi bekliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın. Öncelikle sağlıklı olmasını dilerim ama bir kız çocuk bana da çok iyi gelir
bugün de böyle poz verdi. Cinsiyet çıkıntısı aşağı dönük gibi geldi banada. Yapay zeka kız diyor içim erkek sanıyor
![]()
Aminnnn hepimizin evladını bağışlasın Allah. Belli olunca haber veririm size deÇok kibarsınız, çok teşekkürlerevlatlarımızı sağlık ve huzurla kucağımıza alalım, daha önemli hiçbir şey yok ama bir kız çocuğu kime iyi gelmez ki yaaa
dilerim gönlünüzden geçtiği gibi sonuçlanır
![]()
Çıktı testlerimiiizz oğlumuz oluyoÇok kibarsınız, çok teşekkürlerevlatlarımızı sağlık ve huzurla kucağımıza alalım, daha önemli hiçbir şey yok ama bir kız çocuğu kime iyi gelmez ki yaaa
dilerim gönlünüzden geçtiği gibi sonuçlanır
![]()
Yaaaaa gözünüz aydınn, çok sevindimmÇıktı testlerimiiizz oğlumuz oluyo![]()