- 13 Nisan 2022
- 178
- 77
- 28
- Konu Sahibi Mervegul01
cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz tecrübeli arkadaşlar doktorumuz kız dedi ama tam emin konuşmadı heyecanlıyız birdahaki kontrole keşinleşir diye düşünüyorum 12+2 haftalığız resimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence erkek bebisiniz :) ogrenince yazarsanz seviniriz :)cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz tecrübeli arkadaşlar doktorumuz kız dedi ama tam emin konuşmadı heyecanlıyız birdahaki kontrole keşinleşir diye düşünüyorum 12+2 haftalığız resimde
Benimkine cok benziyor bende 12+4 bana erkek gibi geldi ama 1 ay sonra kesinlesir dedi doktor varmi tahmini olancinsiyet tahmini yapabilirmisiniz tecrübeli arkadaşlar doktorumuz kız dedi ama tam emin konuşmadı heyecanlıyız birdahaki kontrole keşinleşir diye düşünüyorum 12+2 haftalığız resimde
Konudan bağımsız olarak bir şey sorabilir miyim Vera hastanesi muayene ücreti ne kadarBenimkine cok benziyor bende 12+4 bana erkek gibi geldi ama 1 ay sonra kesinlesir dedi doktor varmi tahmini olan
Gerçekten benziyor bizim doktorumuz kız gibi dedi bir dahaki kontrole kesinleşecek evet hayırlısı olsun ya sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım geri boş inşallah :)Benimkine cok benziyor bende 12+4 bana erkek gibi geldi ama 1 ay sonra kesinlesir dedi doktor varmi tahmini olan
Kız bencedecinsiyet tahmini yapabilirmisiniz tecrübeli arkadaşlar doktorumuz kız dedi ama tam emin konuşmadı heyecanlıyız birdahaki kontrole keşinleşir diye düşünüyorum 12+2 haftalığız resimde
ErkekHanımlar banada bi tahmin yapar
misiniz karından ultrason 7 yada sekiz haftalik simdiden saolun canlarEki Görüntüle 3152196
Nub kesınlıkle erkekBenimkine cok benziyor bende 12+4 bana erkek gibi geldi ama 1 ay sonra kesinlesir dedi doktor varmi tahmini olan
Seninki erkek ama konu sahibininki kiz bence :)Benimkine cok benziyor bende 12+4 bana erkek gibi geldi ama 1 ay sonra kesinlesir dedi doktor varmi tahmini olan
Kizcinsiyet tahmini yapabilirmisiniz tecrübeli arkadaşlar doktorumuz kız dedi ama tam emin konuşmadı heyecanlıyız birdahaki kontrole keşinleşir diye düşünüyorum 12+2 haftalığız resimde
Öğrenince etiketlicem sizi doktorumuzda bacak arası boş kız olabilir dedi 16cı hafta kontrolüm var bakalım inşallah öğreniriz
Saol cnm tesekkur ederim doğru çıkarsa yazicam
Cnm nasl anladin nub'danmı
Az cok takıp ettıgım kadarıyla erkek nubuna benzettımCnm nasl anladin nub'danmı
Saol.cnm tesekkur ederimkadarıyla
Cnm seninki erkek derken bana mı yazdin
Hayir baska bir uyeye yazmisim size degilCnm seninki erkek derken bana mı yazdin