- 4 Ocak 2021
- 2.228
- 7.216
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebeğim 2aylık oldu. Daha erken olduğunu biliyorum ama . Keseye bebeğin duruşuna göre tahmin yürütüldüğünü gördüm. Sizce cinsiyeti nedir kuzumun?![]()
Kiyamam canim hic anlamadm yine de yazym dedim ama icimden gecen erkek gibiNedenn hiç yazan yok kii![]()
Ramzi teorisine göre erkek ama bende ramzi tutmamıştı onu da diyimKızlar bebeğim 2aylık oldu. Daha erken olduğunu biliyorum ama . Keseye bebeğin duruşuna göre tahmin yürütüldüğünü gördüm. Sizce cinsiyeti nedir kuzumun?![]()
Benimkine de bakabilir misinizRamzi teorisine göre erkek ama bende ramzi tutmamıştı onu da diyim![]()
Sizin kese fotoğrafı var sadece icinde bebek de olması lazım. Bebeğin yerine göre söyleniyor.Benimkine de bakabilir misiniz
Teşekkür ederim . Çok tatlısınKiyamam canim hic anlamadm yine de yazym dedim ama icimden gecen erkek gibi![]()
Ramzi teorisi ne ola kiRamzi teorisine göre erkek ama bende ramzi tutmamıştı onu da diyim![]()
O da bebeğin kese içindeki konumuna göre tahmin yapıyor yüzde 85 tutuyor diyorlarRamzi teorisi ne ola ki![]()
Hıı teşekkür ederimO da bebeğin kese içindeki konumuna göre tahmin yapıyor yüzde 85 tutuyor diyorlar![]()
Aminnnnn insallaaah saglikli olsundaTeşekkür ederim . Çok tatlısınHayırlısı olsun inşallah
![]()
Ay bi şey daha soracam . Şimdi orda crl yazıyor ya orası baş mı popo mu oluyor bilginiz var mıHıı teşekkür ederim![]()
Benimkinide bakarmısınız?Ramzi teorisine göre erkek ama bende ramzi tutmamıştı onu da diyim![]()
Sizinki büyük ramzi için 6-8 haftalık görüntü olması lazımBenimkinide bakarmısınız?
Var ilki 6 haftalık 2. Kaç haftalık bilmiyorum 7 8 vardırSizinki büyük ramzi için 6-8 haftalık görüntü olması lazım