Evet
Karından mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karından mı
Ramziye göre erkek o zaman
Kızlar bebeğim 2aylık oldu. Daha erken olduğunu biliyorum ama . Keseye bebeğin duruşuna göre tahmin yürütüldüğünü gördüm. Sizce cinsiyeti nedir kuzumun?![]()
Rüyamda bugün erkek bebegim oluyodu ve kırmızı elma topluyodum ikiside erkek bebek demekmiş sağlıklı olsunda inşallahRamziye göre erkek o zaman![]()
Karından yapılmıştıUltrason görüntüsü ise erkek, vajinal görüntü ise, vajinal mı deniyordu ona, rahimden çekim ise yani kız.
Çin takvimini de bakın.
gn ne demek oluyor?Var ilki 6 haftalık 2. Kaç haftalık bilmiyorum 7 8 vardır![]()
Gerçekten oğlum olduUltrason görüntüsü ise erkek, vajinal görüntü ise, vajinal mı deniyordu ona, rahimden çekim ise yani kız.
Çin takvimini de bakın.
Hayırlı, uğurlu olsun.Gerçekten oğlum oldu![]()
8 +2 karından ultrason bakabilrimisiniz banadaErkek dediyse kıza dönmüyor kolay kolay hayırlı sağlıklı evlat olsun![]()
Hayırlı olsun8 +2 karından ultrason bakabilrimisiniz banada
Hayırlı, uğurlu olsun.
Tamamdir kaçıncı hafta olsun? Birde fikriniz şimdilik ne acabaBir fikrim var, ama daha çok erken hafta açısından. Daha sonra tekrar alıntılayın beni.
3-4 hafta sonra hatırlatın.Tamamdir kaçıncı hafta olsun? Birde fikriniz şimdilik ne acaba![]()
Tamam çok teşekkür ederim ben de rüyamda kız gördüm ve nedense hayal ettiğimde hep kız olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsun da3-4 hafta sonra hatırlatın.
Şu an kız olduğunu düşünüyorum ama dediğim gibi erken.
Merhaba benimde goruntume de bakabilir misiniz 12 hafta bitiminde çekildiHayırlı, uğurlu olsun.
Merhaba . Şuan 16 haftalık hamileyim . Bu da son görüntüsü. Alintilayin demiştiniz3-4 hafta sonra hatırlatın.
Şu an kız olduğunu düşünüyorum ama dediğim gibi erken.