- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hep kız hssediyorumErkek gibi ama emin olamadım
Hayırlısı bakalım teşekkür ederim kızlar yorumlar içinErkek gibi geldi yinede hayırlı olsun
ay daha 9+5 oluşmuş mudur.kierkek bence ya çıkıntısı var gibi
bana baya kız gibi geldi hayırlı olsunEki Görüntüle 3296105 Eki Görüntüle 3296106 Eki Görüntüle 3296107 Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 13 haftalık olduk
Doktor kemik yapısına göre erkek dedi pipi görmedibana baya kız gibi geldi hayırlı olsun![]()
nuba göre dedim benDoktor kemik yapısına göre erkek dedi pipi görmedisiz neye göre dediniz
Daha önceki tahminleriniz doğru çıktı mı acabanuba göre dedim ben
nuba göre ilk defa baktınmDaha önceki tahminleriniz doğru çıktı mı acaba![]()
Kemik yapısı erkek dedi doktor 1 oğlum var 3 yaşında insan olmayanı istiyor tabi sağlıklı olması daha önemli denuba göre ilk defa baktınmama baya düz duruyor sende araştır sende bakarsın aman kızı erkeği yok da merak işte...
Allah gönlüne göre verir inşallahKemik yapısı erkek dedi doktor 1 oğlum var 3 yaşında insan olmayanı istiyor tabi sağlıklı olması daha önemli de
Evet merak ediyorum haftaya tekrar gidicez bakalım onda ne diyecek 2 li test de yaptırdık onun da sonucu çıkacakİnsan merak ediyor işte
benim 3 hafta var daha çarşamba yeni 10 haftalık oluyor...Evet merak ediyorum haftaya tekrar gidicez bakalım onda ne diyecek 2 li test de yaptırdık onun da sonucu çıkacak
Erkek hissettim nedense..doktor neden yakınlaştırmadı çok kücükBence erkek gibi. Sadece hissim.
Banada tahmin yapin karindan 8 haftalik.
Suan 10+4 20 gun sonra falan gidicem. Dr