- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.710
- 63
- 36
- Konu Sahibi gulluuupppp
Erkek gibi geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibi geldi bana
Allah razı olsunErkek gibi geldi banada ...Allah size bağışlasın
![]()
erkek gibi görüyorum sanki bacak arasında pipi varErkek gibi geldi bana
Kız gibi sanki emin olamadımEki Görüntüle 2944336
Merhaba hanımlar 11 haftalık gebeyim lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınız ilk gebeliğim çok heyecanlıyım
Kız gibi sanki emin olamadım![]()
EvetBende
erkek gibi görüyorum sanki bacak arasında pipi var
Ben ultrasona göre değil de karına göre daha kolay anlıyorum :) kendim 6. His olarak hissettiğimden doktor dmeeden de erkek olduğunu biliyordum , oda yüksek ihtimalle öyle dedi , sizin ki de muhtemelen kız öyle hissediyorum ama bilmiyorm tabi
Allah hayırlısını versin inşallahBen ultrasona göre değil de karına göre daha kolay anlıyorum :) kendim 6. His olarak hissettiğimden doktor dmeeden de erkek olduğunu biliyordum , oda yüksek ihtimalle öyle dedi , sizin ki de muhtemelen kız öyle hissediyorum ama bilmiyorm tabi
MerhabaKız gibi sanki emin olamadım![]()
Merhaba tekrardan ultrason çekildim Rica etsem bakar mısınızKız gibi sanki emin olamadım![]()
Allah razı olsunSaglikla kucaginiza alin insallah.![]()
Sağlıcakla alın kucağınıza kız erkek farketmiyorEki Görüntüle 2944336
Merhaba hanımlar 11 haftalık gebeyim lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınız ilk gebeliğim çok heyecanlıyım
Tabiki öyle ama ilk bebek çok merak ediyoruz tahmin eder misinizSağlıcakla alın kucağınıza kız erkek farketmiyor![]()
Tabiki öyle ama ilk bebek çok merak ediyoruz tahmin eder misiniz Eki Görüntüle 2949533
Kız gibi sanki amaTabiki öyle ama ilk bebek çok merak ediyoruz tahmin eder misiniz Eki Görüntüle 2949533
Kız gibi sanki emin olamadım![]()
Bacak bacak üstüne atmış görünmüyorEki Görüntüle 2960497 12+0 haftalik cinsiyet tahmini yapabilirmisin canim