Cinsiyet ultrason

narem1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
165
43
28
24
Merhaba şuanda 12+4 haftayız dün ultrasona gittim ve doktor cinsiyetin kız olduğunu söyledi daha küçük değil mi sizde bu kadar erken öğrendiniz mi veya yanılma oldumu

11+6’da ogrendim ben. Doktorun tecrubesi varsa ve bakilan cihazin kalitesi iyiyse ogrenilir bu zamanlarda

Bende o zaman öğrendim yine de %90 dedi 16da gittiğimde daha net şekilde söyledi hayırlı olsun İnşaAllah sağlıkla gelsin

Bende o zaman öğrendim iki hamileliğimde de 12 hafta da kız dediler sonradan erkek olduğu anlaşıldı ilk oğlum 7 yaşında şimdide 31 haftalık ikinci oğluma hamileyim

Bence kesin gözüyle bakmayın. Doktor yanılması olabiliyor, çok gördük burda.
Doktorum doğru bilmişti ancak ben yine de 16. haftaya kadar kesin gözüyle bakmamıştım, alışveriş yapmamıştım.

Merhaba şuanda 12+4 haftayız dün ultrasona gittim ve doktor cinsiyetin kız olduğunu söyledi daha küçük değil mi sizde bu kadar erken öğrendiniz mi veya yanılma oldumu
Ben 11+6 gitrim doktor cıkıntı göremediği için kız olabilir dedi. Sonra 15+3 te gittim cıkıntıyı gördü ve yüzde doksan erkek dedi

Canım selam bende 12. Haftadayım kız dedi alışveriş yapma ama dedi nifty bekleyelim dedi senin değiştimi bir daha gittin mi?

Benim de 13. Haftada kiz dedi cok kesin sekilde:) hic yanilmadim simdiye kadar diye de ekledi :) ama ben kendimi hic kiz annesi gibi dusunemedigim icin ya belki yaniliyordur vs diye dusundum:) ama gene de saglikli diye sevindim tabii. Esim ise havalara uctu. Napcaz oglani yaaa kiz olsun prenses gibi buyuturum onu ben diye:) 17. Haftada kesinlestirdik zaten ertesi gun de nifty geldi. :)) simdi alistim bebisime:) hayatimizi pembeye bogmadan barbileri kamyonete doldurur oynariz diyorum:)

Benimde dün kız olduğu kesinleşti hayırlısıyla alalım kızlarımızı kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…