Cinsiyet yanılmaları

Annelikyoluuzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
91
28
3
50
merhaba hanımlar ;))
13.haftamdayken kontrole gittiğimde doktorum çıkıntı görüyorum ben erkek diyorum dedi
Tabibi de sağlıklı olsun ama insan ister istemez adapte oluyor
Yanılma şansı yoktur değil mi

Benim de ikili test esnasında gösterdi orda çıkıntı var diye
Bizim doktor çok deneyimliydi sırf merakımızdan cinsiyet öğrenmek için gitmiştik çünkü çok merak ediyorduk :)) bi baktık millet kapılardan taşıyor herkes cinsiyet öğrenmeye gelmiş :KK70:

merhaba hanımlar :KK66:)
13.haftamdayken kontrole gittiğimde doktorum çıkıntı görüyorum ben erkek diyorum dedi
Tabibi de sağlıklı olsun ama insan ister istemez adapte oluyor
Yanılma şansı yoktur değil mi
Erkekse erken ortaya cikiyo 12.haftadan itibaren.yanilma payi hep vardr

Deme deme öyle demeee
Çocuğun her şeyini kız şeyi aldık resmen öyle demeee :KK70:
Haha onlarda ole hersey pembik:)) haha bu binde birdir yaa..

Benim kiz dogunca ebe bi ara dediki kiz mi erkek mi diye kontrol etmek istermisin filan :) dedim ben kiz bekliyom ama erkek miki filan:)) dogurur dogurmaz kisa bi sok yasamistim:))

Bence 16 haftayı bekleyin en erken. Doktorunuzun kesin olarak söylemesi de ilginç gerçekten. Bana da 13. haftada kesin olmamakla birlikte erkek gibi ama sonraki muayeneye kesinleşir dedi. İkinci çocuğumuz da kız olur diye o kadar inanmıştık ki çok şaşırdık gerçekten.

Deme deme öyle demeee
Çocuğun her şeyini kız şeyi aldık resmen öyle demeee :KK70:
Aynısından bizde de var öyle bi tanıdık :-) :-) :-) :-) ilk doktor kız olacak dedi haftalar sonra başka doktora gittiğinde hangi salak size kız dedi yahu oğlan bu demiş :KK70: Şimdi 6 aylık çok tatlı bir oğlu var. Biz de 16.hafta bakicaz güvenilir olur mu ki? Sağlıklı olsun da tek başka şey istemiyorum :dua:

Ben 16. Haftada kostur kostur kontrole gittim, rutin ultrason bakarken goremedik. Ertesi hafta tahlil gostermeye gittim. Rica ettim ultrasona da gireyim cinsiyet icin diye. Bizim cinsiyet soyleme gibi bir zorunlulugumuz yok dedi doktor. Zaten kapida da kiz dediler, sonra erkek dediler falan muhabbetleri donuyordu. Boynumu bukup dondum evime. 22. Hafta ayrintili ultrasonda akkoyun karakoyun belli olacak galiba. Paranin gozu ciksin, ozelde olsak daha uzun sure bakarlardi belki .s neyse saglikli olsun da

Ben 16. Haftada kostur kostur kontrole gittim, rutin ultrason bakarken goremedik. Ertesi hafta tahlil gostermeye gittim. Rica ettim ultrasona da gireyim cinsiyet icin diye. Bizim cinsiyet soyleme gibi bir zorunlulugumuz yok dedi doktor. Zaten kapida da kiz dediler, sonra erkek dediler falan muhabbetleri donuyordu. Boynumu bukup dondum evime. 22. Hafta ayrintili ultrasonda akkoyun karakoyun belli olacak galiba. Paranin gozu ciksin, ozelde olsak daha uzun sure bakarlardi belki .s neyse saglikli olsun da

Nasil yani cinsiyet soylemiyorlar mi 19 hafta olmus

Back
X