Cinsiyet yanilmasi olur mu

melis00000

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
208
48
98
33
İyi günler arkadaşlar yakın zamanda doktorun kızın olacak diyip erkek çocuğu olan oldu mu? 14+1 de doktorum kız görüyorum dedi ama ben erkek hissediyorum nedense yanılma payı var mıdır acaba

İyi günler arkadaşlar yakın zamanda doktorun kızın olacak diyip erkek çocuğu olan oldu mu? 14+1 de doktorum kız görüyorum dedi ama ben erkek hissediyorum nedense yanılma payı var mıdır acaba
Bildiğim kadarıyla erkekten kıza pek değişmese de kız denilip sonra erkek çıkanlar oluyor. Arkadaşımın başına geldi. Detaylı ultrasonda kesinleşti erkek olduğu

Bildiğim kadarıyla erkekten kıza pek değişmese de kız denilip sonra erkek çıkanlar oluyor. Arkadaşımın başına geldi. Detaylı ultrasonda kesinleşti erkek olduğu
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim peki arkadaşınızın başına bu durum yakın zamanda mi geldi

Siz gecenlerde de aynı konuyla ilgili başlık açtınız. Nedir bu erkek cocuk ısrarı? Özel bi cocuk mu dogıracaksınız süper güçleri falan olan?

Ne bu erkek cocuk meraki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…