- Konu Sahibi 2bebe1anne
Yakın zamanda yanilma yaşayan var mi ? Kaçıncı haftada ogrendi niz gerçek cinsiyetini ? Özellikle 25 haftadan sonra böyle bisey yaşayan ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzenim 35. haftasına kadar kız dediler 35de erkek diye değişiverdibiz de şok olduk, kıyafetleri bile ona göre ayarlanmıştı üstelik çook hastası olan güvenilir bir doktora gidiyordu. şuan randevu almaya kalksan 3 hafta sonraya verir belki o kadar dolu
4 ya da 5 aylık tam emin değilim :) yeni yaniÇok enteresan ya peki bebek şu an ne kadarlık oldu ?
4 ya da 5 aylık tam emin değilim :) yeni yani
her şeyde bi hayır vardır. siz kaçıncı haftadasınız?Allahım ömür versin anne babasına bagisasin inşallah demek yanlız değiliz hayırlısı olsun bakalim
her şeyde bi hayır vardır. siz kaçıncı haftadasınız?
canm sana kiz dediler de erkek mi ckti?
:) şu dunya ne garip bir yer.Bende oglum olmasini cok isterim.Disardan millet kiz gibi diyor ama cinsiyeti gostermedi 21 haftalik olduk. Hayirlisi olsunBen 12. haftamdayım Dr tam göremedi ama %90 erkek dedi. Kız hissediyordum ve odasından kıyafetlerine, oyuncaklarından adına kadar her şeyini kararlaştırmıştım. Kendimi hiç erkek annesi olarak düşünemiyorum. Allah hayırlısını versin tabii o ayrı.. Sağlık olsun... Ama gerçekten erkek olacaksa kendimi alıştırmama uzun sürecek:/... . 2.randevu 1 ay sonra, o zaman netleşir dedi Dr, o zamana kadar kalan %10'luk ihtimale sığınıyorum:)))
Fotoğrafta bebeği bile göremedim:) 11 hafta kesin bir şey söylemek için erken.Kizlar acil yardim edebilirmisiniz ben 11 hafta 2 gunluk hamileyim doktorum kiz dedi sizce yabilabilir mi? Ultrason fotosu koyuyorum bacak arasi bi yorum bekliyorum
Haklısın canim bende oyle dusundum . Doktorum emin konustu biraz . Bacak arasina ait bi foto daha ekliyorum tahmin edebilenler :)Fotoğrafta bebeği bile göremedim:) 11 hafta kesin bir şey söylemek için erken.
Net kızKizlar acil yardim edebilirmisiniz ben 11 hafta 2 gunluk hamileyim doktorum kiz dedi sizce yabilabilir mi? Ultrason fotosu koyuyorum bacak arasi bi yorum bekliyorum
Anam burdada çıkıntı var gibiHaklısın canim bende oyle dusundum . Doktorum emin konustu biraz . Bacak arasina ait bi foto daha ekliyorum tahmin edebilenler :)
Cok kararsiz kaldim bende kimi diyor kiz kimi diyor erkek . Su an 13 haftalik oldu ama doktorum 15 gun sonraya randevu verdi . Bu 15 gun geçmezAnam burdada çıkıntı var gibi
Olaun rabbim sağlık versinde ilk gebelikmiCok kararsiz kaldim bende kimi diyor kiz kimi diyor erkek . Su an 13 haftalik oldu ama doktorum 15 gun sonraya randevu verdi . Bu 15 gun geçmez
Evet ilk bu zaten 4 aylik evliyim :)Olaun rabbim sağlık versinde ilk gebelikmi