Cinsiyet yanılması

elomsare

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
188
51
18
27
Merhaba hanımlar 17+2 haftalık hamileyim. 15 haftada erkeğe benziyor dedi 16+4 te erkeğe benziyor baya uğraştı belli erkek dedi bacak arasını gösterdi bende gördüm. Bugün tekrar gittim başka doktora bana kız gibi dedi kesin mi dedim %70 dedi kesin diyemem dedi. Bana erkek dediler hatta gösterdi diyor ben görmedim 3 çizgi gördüm kız gibi dedi. Kafamı allak bullak ettiler. Bu da ultrason görüntüsü

Eklentiler

• IMG_20250704_140427.webp
    IMG_20250704_140427.webp
    96,7 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba hanımlar 17+2 haftalık hamileyim. 15 haftada erkeğe benziyor dedi 16+4 te erkeğe benziyor baya uğraştı belli erkek dedi bacak arasını gösterdi bende gördüm. Bugün tekrar gittim başka doktora bana kız gibi dedi kesin mi dedim %70 dedi kesin diyemem dedi. Bana erkek dediler hatta gösterdi diyor ben görmedim 3 çizgi gördüm kız gibi dedi. Kafamı allak bullak ettiler. Bu da ultrason görüntüsü
Aynısı bendede oldu erkek dendi sonra kız dendi sonra baya bi göstermedi artık denilenede inanmaz olmustum kesin olarak detaylı ultrasonda belli oluyor sizinde az kalmış az daha sabredin orda kesinlesir insallah 🥰

Aynısı bendede oldu erkek dendi sonra kız dendi sonra baya bi göstermedi artık denilenede inanmaz olmustum kesin olarak detaylı ultrasonda belli oluyor sizinde az kalmış az daha sabredin orda kesinlesir insallah 🥰
Sizin belli mi şimdi. O belirsizlik çok kötü 3 kızım var erkeğe çok hazırlamıştım psikolojik olarak. Tabi önce hayırlısı olsun ama gönül isterdi

Yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşımıza hep kız demişlerdi. Erkek doğdu. Bütün hazırlıklar kıza göre yapılmıştı. Oluyor böyle demek ki arada sırada.

Ben daha önce konu açtım cinsiyet tahmini ile ilgili bir kişi hariç herkes erkek kesesine benziyor oğlumunda böyleydi kafa yapısı erkeğe benziyor vs vs gibi şeyler söyledi hep
Kese olayina ben pek inanmiyorum armut gibi kese olunca erkek diyorlar yuvarlak olunca kiz diyorlar benim oglumun yuvarlakti kesesi
Sagda olunca kiz diyorlar ramziye gore
Oglumun sagdaydi mesela
Nub daha bilimsel sahsen
Ama kafa yapisi kizlarin kafasi daha yuvarlak oluyor diyorlar
Ama en buyuk ayrim nub cizgisi bence

Kese olayina ben pek inanmiyorum armut gibi kese olunca erkek diyorlar yuvarlak olunca kiz diyorlar benim oglumun yuvarlakti kesesi
Sagda olunca kiz diyorlar ramziye gore
Oglumun sagdaydi mesela
Nub daha bilimsel sahsen
Ama kafa yapisi kizlarin kafasi daha yuvarlak oluyor diyorlar
Ama en buyuk ayrim nub cizgisi bence
Bende artık inanmıyorum bu şeylere

Ben erkege benzettim ilk goruntuye göre Allah gönlünüzden geçeni hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin 🌸

Back
X