• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet yanılması

ezgiiage

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar bebeğime 12 haftalıkken%90 kız dedi doktorum 15 haftalıkken kız gibi dedi şimdi 19 haftalık erkek gibi dedi. Arkası dönüktü tam bakamadı bacak arasından bakmaya calıştı. Kordon da olabilir dedi. Böyle birşey başına gelen var mı ya? Şuan bacak arası dolgun dedi

ben varim doktor bana pipiyi gosterdi erkek dedi, cok kucuk ihtimalle doner ama donmez bence falan dedi.
yedi duvele yaydik, bir ay sonra 21. haftada detayli tarama testinde doktor net bir sekilde gordu ki kizmis.
kiz cocuk isterdim zaten hep, ilk erkek dediginde esim beni teselli etmisti "erkekler annelere duskun olur" vs diye. ama gecen surede cok alistim erkek fikrine simdi kiza adapte olamiyorum😅
o yuzden bence doktor net bir sekilde vajinayi testisi görmeden hayallere dalmayin

Sağlıkla kucağınıza alın. Bizim 4 aya kadar kız dedi işte şimdi erkek diyince olamaz dedim. Hayırlısı inşallah herkes için. Arkası dönük olduğu için netleşmedi bizim. Erkek te az yanılma oluyor sizin nasıl kıza erkek demişki

Benimki de 13 haftada sırtüstü yatmak yerine yan yattığı için göstermedi :) Bacak arasından bakıp, bi şeyler ölçüp ''tahminim var'' dedi ama söylemedi kesin olmadığı için. Fetal dna yaptırdım, bu hafta sonuç çıkacak orada %100 sonuç yazıyor öyle öğreneceğim

Back
X