damla0634

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
9
0
1
28
Merhabalar ikili taramada ultrasonla detaylı görünmediği için alttan muayene ultrasonla bakıldı 12+2de kız dendi sizce yanılma payı olurmu

Merhabalar ikili taramada ultrasonla detaylı görünmediği için alttan muayene ultrasonla bakıldı 12+2de kız dendi sizce yanılma payı olurmu
Hoc inanma bile benim detaylida bile kiz dediler dogum yaptik erkekti tabi saglik onemli ölü dogum yapmistim ben hoc cinsiyetine takilmayin bence kiz evlat cennetir bi kiz evlad icin tup bebek kuyruklar var hamd edin Allah’a

Kız erkek ayrımı yapmıyoruz zaten sağlıklı olsun yeterli alışveriş yapılcak o açıdan sordum

Kız erkek ayrımı yapmıyoruz zaten sağlıklı olsun yeterli alışveriş yapılcak o açıdan sordum

Yanılma olur bence canım arkadaşa önce kız sonra erkek demişlerdi 16. Haftada daha net belli olur 1 ay daha bekle bence🥰

En geç 16’da yani 4 aylıkken belli olur zaten. Kalan 5 ayda da her türlü tamamlarsınız alışverişini.

Back
X