Ikraumran

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
81
18
18
28
Kızlar bugün 15+5 günlük hamileyim ikidir farklı doktorlara gidiyorum ikiside ilk kız diyor sonra erkek sonrada tekrar gel bilemedim diyorlar böyle bişey yasayaniniz var mı acaba ??

Kızlar bugün 15+5 günlük hamileyim ikidir farklı doktorlara gidiyorum ikiside ilk kız diyor sonra erkek sonrada tekrar gel bilemedim diyorlar böyle bişey yasayaniniz var mı acaba ??
Ultrason fotosu varsa burada kızlar yorumluyor belki bilirler

Bacak arası gözüküyorsa çıkıntı yukarı doğruysa erkek aşağı doğruysa kız
Ben de bu kadar anlıyorum işte
Hayırlısı olsun bir kaç haftaya kesin belli olur zaten

Bacak arası gözüküyorsa çıkıntı yukarı doğruysa kız aşağı doğruysa erkek
Ben de bu kadar anlıyorum işte
Hayırlısı olsun bir kaç haftaya kesin belli olur zaten
En sonunda bir parlaklık var pipi gibi dedi . Hem düz halini çekti verdi hemde çıkıntılı halini bende şok bu nasıl çocuk

Banada 12. Haftada erkek gibi dedi doktorum sonra aynı doktor 17. Haftada kız bu bebek ama 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi aynı gün ultrason kalitesi yüksek olan bir muaynehaneye gittim diğer çocuklarımın cinsiywtwlrini de orada öğrenmiştim hep oraya gittim ama cinsiyetle ilgili birsey sormadık bütün organlarına ayrıntılı baktı damarlarına ağzına dudaklarına hatta damaklarina kadar en sonunda ogrenmişsinizdir belki ama söyleyeyim yine Bebeğiniz erkek dedi bende dedim kız dediler en son dedim sonra ayrıntılı şekilde yakınlaştırıp bebeğin testislerini ve pipisini gösterdi kesin olarak erkek dedi yani kızlar son zamanlarda bu yanılma olayları çok var ve bizlere hamileliklerimizi zehir ediyorlar iki doktorumda özel ama işte artık ne düşüneceğimi bilemiyorum birdahaki gidişimde farklı şeyler söyleyecekler diye stres içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…