Ben ilk hamile kaldığımda baktım erkek gösteriyordu şimdi kız gösteriyor yanlış mı hesapladım acaba
Hamile kaldığınız aya bakarken yaşa 1 ekleyip bakılması gerekiyormuş şuan ki yaşa bakıldığı için de yanlış çıkıyor olabilir

Nipt testi yapmayi dusunuyor musunuz? Onu yaparsaniz belli olur aslinda erkenden. Hem diger onemli detaylaei da bilirsiniz sagligi ile ilgili
Düşünüyorum fetal dna ama fiyatıda biraz gereksiz geliyor bilmiyorum otizm göremiyor zaten down sendromu falan bakılıyor siz ne düşünüyorsunuz?

Düşünüyorum fetal dna ama fiyatıda biraz gereksiz geliyor bilmiyorum otizm göremiyor zaten down sendromu falan bakılıyor siz ne düşünüyorsunuz?
Evet Down, Edwards, Patau gibi hastaliklara bakiliyor. Ama evet maalesef otizm tanisi sadece Allah korusun 2 yas sonrasi tespit oluna biliyor:(
Evet pahali bir test. Ben yurtdisindayim. Buradaki fiyat Turkiyeye kiyasla 3 kez daha pahali. Ama ilk ve tek cocugum olacagi icin yapmayi dusunuyorum. Pahali ama yapacak sey yok borc morc yapip artik yaptiricam

Çin takvimi hesaplaması doğru çıkıyor mu?
Cin takvimi vs hepsi yalan inanmayin. 2 kez hamile kaldim kizimda cok bulantim oldu,oglumda nerdeyse hic olmadi tek farklilik buydu iki cinsiyet arasinda.

Back
X