Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır bende çıkmadı yani onu hesaplayarak hamile kalmadım ama sonra baktım kız gösteriyordu ama oğlum olacak inşallahÇin takvimi hesaplaması doğru çıkıyor mu?
Benimki doğru çıktıÇin takvimi hesaplaması doğru çıkıyor mu?
Kaç haftalıksınızHayır bende çıkmadı yani onu hesaplayarak hamile kalmadım ama sonra baktım kız gösteriyordu ama oğlum olacak inşallah
Ben ilk hamile kaldığımda baktım erkek gösteriyordu şimdi kız gösteriyor yanlış mı hesapladım acabaBenimki doğru çıktı
Hamile kaldığınız aya bakarken yaşa 1 ekleyip bakılması gerekiyormuş şuan ki yaşa bakıldığı için de yanlış çıkıyor olabilirBen ilk hamile kaldığımda baktım erkek gösteriyordu şimdi kız gösteriyor yanlış mı hesapladım acaba
Kuzenimde tum takvimler kiz gosteriyordu ama erkek dogdu)Çin takvimi hesaplaması doğru çıkıyor mu?
Ne zaman belli olucakKuzenimde tum takvimler kiz gosteriyordu ama erkek dogdu)
Bende de bu arada kiz gosteriyor . Hayirlisi ne ise o da olsun InsAllah![]()
10+3 baya merak ediyorum7+4. siz ?? : )
Bende yeni hamileyim nisan ayı doğcak gibi bir yorumlar mısınızHamile kaldığınız aya bakarken yaşa 1 ekleyip bakılması gerekiyormuş şuan ki yaşa bakıldığı için de yanlış çıkıyor olabilir
Google çin takvimi yaz hesaplamalar çıkıyor ordan bi bakBende yeni hamileyim nisan ayı doğcak gibi bir yorumlar mısınız
Nipt testi yapmayi dusunuyor musunuz? Onu yaparsaniz belli olur aslinda erkenden. Hem diger onemli detaylaei da bilirsiniz sagligi ile ilgili10+3 baya merak ediyorum
Düşünüyorum fetal dna ama fiyatıda biraz gereksiz geliyor bilmiyorum otizm göremiyor zaten down sendromu falan bakılıyor siz ne düşünüyorsunuz?Nipt testi yapmayi dusunuyor musunuz? Onu yaparsaniz belli olur aslinda erkenden. Hem diger onemli detaylaei da bilirsiniz sagligi ile ilgili
Evet Down, Edwards, Patau gibi hastaliklara bakiliyor. Ama evet maalesef otizm tanisi sadece Allah korusun 2 yas sonrasi tespit oluna biliyorDüşünüyorum fetal dna ama fiyatıda biraz gereksiz geliyor bilmiyorum otizm göremiyor zaten down sendromu falan bakılıyor siz ne düşünüyorsunuz?
Peki 7 8 haftalıkken kesenin sekline gore simdi degiştimi acabaHayır bende çıkmadı yani onu hesaplayarak hamile kalmadım ama sonra baktım kız gösteriyordu ama oğlum olacak inşallah
Cin takvimi vs hepsi yalan inanmayin. 2 kez hamile kaldim kizimda cok bulantim oldu,oglumda nerdeyse hic olmadi tek farklilik buydu iki cinsiyet arasinda.Çin takvimi hesaplaması doğru çıkıyor mu?
Evet değişti hiçbirine inanmayınPeki 7 8 haftalıkken kesenin sekline gore simdi degiştimi acaba
Son adetiniz hangi ay bide yaşınız kaçBende yeni hamileyim nisan ayı doğcak gibi bir yorumlar mısınız
Son adet tarihim 2 temmuz ve yaşım 37Son adetiniz hangi ay bide yaşınız kaç