Doğuma Hazırlık cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben öğrendim canım.12+3 de öğrendim tam.kızım olacakmış..

bu kadar erken mı? anammmmmmm... kızlar utangac olur göstermez derlerdi bide...

ben 18. haftada ögrendim oğlumu.. oda ne nazla gosterdi...bak sımdı sinirlendim..-tatlicadiarzu-

bende öğrendim ptesi günü gitmiştim doktora tam 12 haftalıktı doktor çok büyük bir olasılıkla erkek olacak dedi hatta resimde kule gibi pipisi de gözüküyor :):):) bakalım ocağın 12sinde gideceğim o zaman kesinleştirir herhalde :)

bu kadar erken mı? anammmmmmm... kızlar utangac olur göstermez derlerdi bide...

ben 18. haftada ögrendim oğlumu.. oda ne nazla gosterdi...bak sımdı sinirlendim..-tatlicadiarzu-

sanırım doktorun mahareti birazda...kaydirigubbakcemile3
şirkettekiler de şaşırmışlardı,anasına benzedi demekki dediler..:CüvCüv:

Bende 11. Haftadan beri biliyorum oglum olacagini, asagida oglumun pipisini ilk gördümüz resim var.

ImageShack - Image Hosting :: 1112pm6.jpg

oooof oooof ben 14 haftalık oldum ama doktor hala erken diyo anlamadım yaaa :1no2::çok üzgünüm:

bu kadar acelecı olmayın kızlar bazı bebeklerın cınsıyetlerı gec ogrenılebılıyor bende 16. ahftamda ogrenmıştıum oglum olacagını allah hayırlı cocuk nasıp etsın hepımıze

arkadaslar bende cok merak ediyorum.12.haftadayim ve dün randevum vardi ama doktor daha cok erken oldugunu söyledi.3 hafta sonra tekrar gidecegim.insallah ögrenebilirim.Gerci ilk cocugum erkekti ve 5 aylikken ancak söyledi.Sanirim doktorun marifetide önemli ve benim doktorum kesin emin olmadan söylemiyor.

merhaba kıslaarrr :):):)
bende ptesi günü gittim doktora ve evet oğlum olacakmış :):):):):)
pipisini gördük baya ayrıltılı biçimde :)

herkese kendimde dahil hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar diliyorum yaradanımdan..

sevgiyle kalın

kıslar ben 18 haftalığım doktor büyük ihtimal erkek dedi ama bidahaki kontrole kesinleşir dedi bende merak ediyorum almak istedğim şeyler varr randevumuzda 1ay sonra sormak istediğim erkekler değişmez dime doktor bidahaki kontrole kız demezz oğluma cicilerini almak için sabırsızlanıyorumm:))

kıslar ben 18 haftalığım doktor büyük ihtimal erkek dedi ama bidahaki kontrole kesinleşir dedi bende merak ediyorum almak istedğim şeyler varr randevumuzda 1ay sonra sormak istediğim erkekler değişmez dime doktor bidahaki kontrole kız demezz oğluma cicilerini almak için sabırsızlanıyorumm:))

canım doktor değişse bile çocuğun cinsiyeti değişmez erkerk bebekse hangi doktor olusa olsun böliyecektir allah gönlüne göre versin

hayırlısı olsun adına sevindim ben de 2.5 aylık hamileyim ilk çocuğum erkek buda sağlıkla kız olsun istiyorum hayırlısı :emir_bebek:

bende merakla bekliyom kiminin ki çok erken belli oluyo kiminin kiiii 6aydada göstermiyo artık dr söleyinceye kadar heycanla gidecez kontrollere yaaa gösterirse diye

kıslar doktordan geldim erkek olan bebeğim kız olmuşş doktor bugün bebeğime kıza benziyo dedi kafam karıştı doktorda daha gecen hafta erkek demişti bana en sonunda 15 gün sonra gell kesin söyliyim dedii şaşkın vaziyetteyim şuan aranızda hiç böle değişmeler olan varmı bu arada 3 lü tetstmizde çok güsel çıkmış darısı bütün annişlerin baiına

Back
X