Doğuma Hazırlık cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
12+3 günlükken dün doktorum bebişi kıza benzetti.............
büyük ihtimalle kızın olacak dedi........
çok mutluyum darısı başınıza.........
cinsiyetin değişme fikrini bile aklıma getirmek istemiyorummmmmmm

canim rabbim gonlune gore versin insallahh

ne guzel takvimini bile yapmissinn ama daha cok erken canim yaa
sonra uzulmeyesin sen yinede her ikisinede alistir kendinii
ama insallah kizin olacaktirrŞeniz

canım hayırlı olsun kzın allah gönlüne göre versin benimki halen belli değil dr.üçlü testte sölerim dedi :( neyse sağlıklı olsunlarda önemli deil kız erkek:1hug:

17+3 günlükken yani dün kıza benzettiler hem 3 boyutlu da hem normal ultrasonda acaba gerçekten kız mı? sonra üzülmemek için tam hazırlamıyorum kendimi. ya sizce.

benim arkadaşımde 12 haftalıkken öğrendi erkek.bende meraktan çatlıyorum kızmı erkekmi bi kızım var birde oğluşum olsun istiyorum ama önce sağlıklı ve hayırlısı olsun amin.

ben dün gittim 12 haftalığız kıpır kıpır doktor söölemem dedi çünkü birine oğlan dedim kız çıktı sorun yaşadım dio emin olmadan sölemem dedi valla bizim bi tanığımıza 7 ay kız demişler 7 ay sonra oğlan demişler

Ya arkadaşlar bende 19.haftama giriyorum.2keredir doktora baktırıyoruz birtürlü tam olarak göstermedi bebişim ama doktor 2sindede büyük ihtimalle erkek dedi sizce yinede kuşku duymam gerekirmi? Acaba gerçekten erkek midir? Böyle belirsiz olması çok canımı sıkıyor tabiki hayırlısı olsun Allah herkese hayırlısını versin ama sadece kendimi alıştırırmıyım diye korkuyorum ve eşimi tabikidesenağlama

arkadaslar benim bebis 12 haftalik ve 14.haftada ultrasonumuz var.Sizce 14.haftada cinsiyetini ögrenebilirmiyim??Bu merak ne kadarda zor birseymis ya!!!!bazi arkadaslar 11 haftalikken ögrendiklerini söylüyorlar.Bakalim ben görebilecekmiyim!!!

selam ocean girl:) yazdıklarını okudukca güldüm:) aynı durum bende de var...bende 18 haftalıkım 12 haftada doktorum ultrasonda surada minik bir pipi mi görüyorum dedi ve bize de gösterdi. %kaç sızce dıye sordum . %70 dedi ve genelde tutturan bir dr olarak tanınıyor..17 haftada ise %100 kız dedi:) bızde şaşırdık. gelecek ay değişmez diye umut ediyoruz..ben kız eşyaları aldım bu hafta sonu bir sürü..20 haftada büyük taramam var orda yine baktırıcam .. erkek derlerse tulumları ve elbıselerı dr uma goturmeyı dusunuyorum:):) ama bızımde 2lı ve 3lumuz ıyı cıktı o yuzden mutluyuz..bana son durumunu haber verırsen sevınırım

ogluma alti aylik hamileyken doktora cinsiyetini sordumda göremiyorum kendini sakliyor dedi kizimdaysa 15haftalikken söyledi kiz oldunu,degisiyor yani,göstermince kiz demek deyildir
benim bir arkadasim oglu olcani 8aylik hamileyken ögrendi oda göstermemis

benimde 17 haftamdayım dün gittik doktora,göstermedi bebiş geçen ay kıpır kıpırdı bu ay bacağını bükmüş ne döndü nede kıpırdadı yaa doktor kız galiba dedi ama hiç görmdi tahmin yürüttü...bende emin olmak istiyorum cicilere bakıorum ama alamıorum çok gıcık bi durum...acaba bir ayı beklemsemde bir hafta içinde başka birinr mi gitsem???

belli olmuyor kı bazen erken gorebılyor doktorlar bazen gec tabı bu bebegın durumuna gore degısıyor yanı

kıslar doktordan geldim erkek olan bebeğim kız olmuşş doktor bugün bebeğime kıza benziyo dedi kafam karıştı doktorda daha gecen hafta erkek demişti bana en sonunda 15 gün sonra gell kesin söyliyim dedii şaşkın vaziyetteyim şuan aranızda hiç böle değişmeler olan varmı bu arada 3 lü tetstmizde çok güsel çıkmış darısı bütün annişlerin baiına

selam canim bende 2.hamileligimde yasadim cok sasiriyor insan gercekten bana yüzde 99 kiz dedi yüzde yüz diyemem allah bilir dedi herneyse dogum zamani geldi veee erkek arkadasim ay cok güzel bir oglun daha oldu deyince cok sasirdim inanamadim cünki alistirmamistim hic kendimi ama yinede böyle nasipmis yüce rabbim böyle görmüs demek ki ama doktorum hic erkek falan demedi basta kiz dedi öyle gitti demekki dogru görememis simdi 3.ye hamileyim kurban oldugum allahim birde kiz bebegin tadina baktirmayi nasip eder insallah allahim hayirlisini verir insallah saglikli sihatli insallah allahim herkezin gönlüne göre versin .....

Biz 10+3 günlükken doktorumuz erkek dedi, ilk sayfada resim ekleyen arkadaşla aynı ultrason görüntümüz, ama 12+4'teyken sanki aşağıya dönmüştü çıkıntısı, doktorumuz 16. haftada söylerim dedi, bu kadar özenip de bir şey alamamak çok sinir bozucu, yoksa cinsiyeti hiç farketmez.

aaah ah!.. Banada 12.haftada kız benziyo ama pipimsi bşy de var gibi dedi doktor . SOnra başka bi doktora gitmiştim 15.hafta erkeğe benzettim dedi. Yani bacakları kapalı ve göremıyorum diyo,ama erkeğe nasıl benzetiyo anlamadım :) 20.hafta renkliye giricem inşallah ozaman net görüp birşey söylerler. Cinsiyeti öğrenmek için sabırsızlanıyo insan yaa.Artık ona göre alşverş ypmak vee isim bulmak istiyorum =)

Acaba göstermıyo kız mı die düşünmüyoda değilim pipi görünse erkek demektir ama görmeden erkek deyince inanmam :)

Back
X