Doğuma Hazırlık Cinsiyet

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebru_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebru_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
47
1
36
İstanbul
Selam kızlar bebeklerınızın cınsıyetlerını ne zaman ogrendınız kesın olarak ben bugun dr. Gıttım 13 haftalık cok ısrar ettım oda su donemde cok erken ben soyleme taraftarı degılım yanılma yuksek olur ama erkege benzıyor kesın degıl ddı benım br tane oglum var kız ıstıyorum yanılma olurmu acaba erke deyıp kız olan oldumu bu arada 13 hafta erkenmı cınsıyet ıcın

Selam kızlar bebeklerınızın cınsıyetlerını ne zaman ogrendınız kesın olarak ben bugun dr. Gıttım 13 haftalık cok ısrar ettım oda su donemde cok erken ben soyleme taraftarı degılım yanılma yuksek olur ama erkege benzıyor kesın degıl ddı benım br tane oglum var kız ıstıyorum yanılma olurmu acaba erke deyıp kız olan oldumu bu arada 13 hafta erkenmı cınsıyet ıcın

daha cok erken,en saglikli sonucu 5.ayda alirsin,cunku simdi tam anlasilmiyor,doktor hakli.

canım ben 14 haftalıktı dr kıza benziyor dedi.şimdi 18 haftalık kesin kız dedi bence tahminde olsa söylemiş doğru olabilir:49:

Back
X