flora_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
135
14
38
DÜN BEBEĞİM 3 AYLIK OLDU. YANİ BUGÜN 12+1 GÜNLÜK. YAKLAŞIK 1 SAAT SONRA HASTANEYE GİDECEĞİM. CİNSİYET BELLİ OLUR MU? 12.HAFTADA BELLİ OLAN VAR MI? :nazar:

Bence öğrenme ihtimalin var ama bebeğin duruşuna ve doktora bağlı bazı doktorlar görüp de söylemiyor erken diye...

DÜN BEBEĞİM 3 AYLIK OLDU. YANİ BUGÜN 12+1 GÜNLÜK. YAKLAŞIK 1 SAAT SONRA HASTANEYE GİDECEĞİM. CİNSİYET BELLİ OLUR MU? 12.HAFTADA BELLİ OLAN VAR MI? :nazar:

erkekse ve gösteriyorsa 11. haftada öğrenen de var canım...çikolata ye mutlaka öyle git..hareket etsin bebiş...

Hemen Alıp Yiyeceğim. Çünkü Çok Merak Ediyorum Bebişimin Cinsiyetini :nazar: :126:

Simdiden hayirli ugurlu olsun, insallah ogrenirsin cinsiyetini.
Bende senin gibi cok merak etmistim fakat hemen ogrenememistim, 4. ayimda anca gostermisti oglum kendini... :9:

13+2 de erkeğe benziyor pipi gibi bişi gördüm sanki dedi doktor kızlar :) 11 yaşında bir oğlum var değişik olsun gönül ister ama Alahtan gelenede razıyız ama acaba neyyy :) sizce ?

13+2 de erkeğe benziyor pipi gibi bişi gördüm sanki dedi doktor kızlar :) 11 yaşında bir oğlum var değişik olsun gönül ister ama Alahtan gelenede razıyız ama acaba neyyy :) sizce ?

Erkek diyosa genelde dogrudur saglikli olsunda..
bende ikinciyi istiyorum ama olmadi daha...imrendim size :)
saglikli guzel bi hamilelik yasayin ins.

rabbim sizede nasip etsin inşallah .. Ben herkese dua ediyorum . Rabbim bana nasip etti . Herkeside düşünüyorum. Bu ne kadar güzel bir koku evlat kokusu Allahım herkese nasip etsin vermesede birtane bile nasip etti diye şükredelim arkadaşım.Oğlumun okulundada çok uğraşan var çok bekleyen ikinciyi, onlarada dua ediyorum.Ogün biraz buruldum. Kardeşimin 3 aylık bebeği var erkek benim oğlum var annemin 3 torunuda erkek olacak değşik olsun isterdim diye buruldum. Sonrada kızdım kendime tevbe ettim . :)

rabbim sizede nasip etsin inşallah .. Ben herkese dua ediyorum . Rabbim bana nasip etti . Herkeside düşünüyorum. Bu ne kadar güzel bir koku evlat kokusu Allahım herkese nasip etsin vermesede birtane bile nasip etti diye şükredelim arkadaşım.Oğlumun okulundada çok uğraşan var çok bekleyen ikinciyi, onlarada dua ediyorum.Ogün biraz buruldum. Kardeşimin 3 aylık bebeği var erkek benim oğlum var annemin 3 torunuda erkek olacak değşik olsun isterdim diye buruldum. Sonrada kızdım kendime tevbe ettim . :)

Ilki erkek olunca gönül kız ister tabi. Bu gayet normal. Kizmayin kendinize.
Teşekkür ederim dualariniz içinde Allah razı olsun.
darisi basimizaa

sağlık sıhhat çok önemli . Kardeşimin bebeği 8 aylık doğdu ve 3 aydır devlet hastanesinde böbrek taşları vardı onlar düşürüldü iğneler operasyonlar şunlar bunlar

hala bebeğimizi bekliyoruz ameliyat olacak inşallah 10 gün sonra o yüzden benim gbi sıkıntıda olan biri cinsiyetten önce sağlık düşünmeliydi aslında bunun için kızdım kendime

sağlık sıhhat çok önemli . Kardeşimin bebeği 8 aylık doğdu ve 3 aydır devlet hastanesinde böbrek taşları vardı onlar düşürüldü iğneler operasyonlar şunlar bunlar

Cok üzüldüm
umarim bian evvel sağlığına kavusur
Rabbim şifa versin

bebeğimiz 8 aylık doğdu . Erkek kardeşimin bebeği.Doğduğunda problem yoktu . Birgün aşırı kusmayla hastaneye götürdük böbreklerinde 6 tane taş vardı 1 ay orda kaldılar düşürdü sonra anlaşıldıki mesanesi dar idrarını yapamıyor yapamadıkça böbreklere kaçırıyor idrarı ve buda taş üretiyor şuan hala hastanede sürekli enfeksiyon oluyor ameliaytttan sonra .Ameliyat olucak mesanesi genişletilecek inş.

Back
X