Doğuma Hazırlık Cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim tam 12. haftada belli oldu :) Çok kilolu olmayan bayanlarda bebeğin pozisyonu da iyiyse hemen görüyorlar aslında ama genelde 16.haftadan önce söyleyen pek çıkmıyor.

Merhaba
Ben 10+3hamıleyım 7.haftdan ıtıbaren haksızlık ve bulantılardan evden çıkamaz oldum sızdede olan varmı ve olup degısen varmı ne kadar sürecek

Kızlar ben 12 haftalık hamileyim ve bugün doktor kontrolune gidicem. Sizce cinsiyet belli olur mu?

ben 12. haftada öğrenmiştim. pozisyonu uygunsa ve ultrasonda kaliteli bir ultrasonsa elbet öğrenebilirsin canım :) ama öğrensen de çevrene pek belli etme. ben bu hatayı yaptım malesef :( kayınvalidem başta olmak üzere herkes abuk sabuk şeyler söyledi. yok doktor seni başından savmıştır,yok yanlış görmüştür. işte senin karnın top gibi o oğlan vs. birsürü şey tabi sonraki kontrolümde kayınvalidem geldi üzerine basa basa sordum cinsiyetini kız dedi dr değişmemiş mi dedim değişmemiş dedi kayınvalidem çok üzülmüş dünyası başına yıkılmış kız deyince :)) tabi ben de pek sevindim . ve sonuç
12 de söyledi ve hala değişmedi :52::52:

benimde 14. haftamda doktorum kız gibi ama çokta belli değil dedi :1: ben erkek gibi hissediyordum ama kız galiba cimcimem :16: ayın 20'sinde tekrar gidicem doktora o zaman belli olur galiba

Bnimde 12 haftalik kiz dedi. 16 haftalik.tekrar bakip erkek dedi..simdi.33 haftamdayim erkek. Bazen.yanilabiliyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnimde 12 haftalik kiz dedi. 16 haftalik.tekrar bakip erkek dedi..simdi.33 haftamdayim erkek. Bazen.yanilabiliyorlar.

Banada doktorum 12 haftada tarama testine gittiğimde kız galiba dedi ben hep erkek hissediyorum ilk bebeğim kız umarım benimde bebeğime birdahaki kont. erkek der doktorumuz gerçi kız olsada fark etmez ama insan farklı hissediyor :emir_bebek::49:

Banada doktorum 12 haftada tarama testine gittiğimde kız galiba dedi ben hep erkek hissediyorum ilk bebeğim kız umarım benimde bebeğime birdahaki kont. erkek der doktorumuz gerçi kız olsada fark etmez ama insan farklı hissediyor :emir_bebek::49:

12 haftalik.daha cok erken doktorlarda yanilabiliyo. Daha tam.net belli.olmadigi.icin kiz zannedebiliyorlar. Hayirlisi neyse o.olsun canim cinsiyeti.ogrendiginde yazarsin :-)

12 haftalik.daha cok erken doktorlarda yanilabiliyo. Daha tam.net belli.olmadigi.icin kiz zannedebiliyorlar. Hayirlisi neyse o.olsun canim cinsiyeti.ogrendiginde yazarsin :-)

yazarım tabi ayın sonunda kont. var kısmetse ama zaman bir türlü geçmiyor :1::1:

Merhaba kızlar. Ben 21 haftalık hamileyim. Doktor 16 haftalıkken kız demişti. Ama benim içimden erkek gibi geçiyor. çevremdeki herkes de erkek diye tahmin yapıyor. önce sağlıklı olması tabii. Ilk çocuğum kız. Insan farklı bir cinsiyet istiyor.

Merhaba kızlar. Ben 21 haftalık hamileyim. Doktor 16 haftalıkken kız demişti. Ama benim içimden erkek gibi geçiyor. çevremdeki herkes de erkek diye tahmin yapıyor. önce sağlıklı olması tabii. Ilk çocuğum kız. Insan farklı bir cinsiyet istiyor.

Canim tekrar gittin mi doktora ne dedi kesinmiymis bana 12 haftalikken kiza benziyo demisti 17 haftalikken erkek oldugunu ogrendim benimde bi kizim var rabbim gonlundekini verir ins

Back
X