Kızlar ben 12 haftalık hamileyim ve bugün doktor kontrolune gidicem. Sizce cinsiyet belli olur mu?
Allah gönlüne göre versin inşallahEvet doktor baktı ama göremedibenim içimden erkek gibi geçiyor rüyalarımda da hep erkek görüyorum..
Kızlar ben 12 haftalık hamileyim ve bugün doktor kontrolune gidicem. Sizce cinsiyet belli olur mu?
Bnimde 12 haftalik kiz dedi. 16 haftalik.tekrar bakip erkek dedi..simdi.33 haftamdayim erkek. Bazen.yanilabiliyorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Banada doktorum 12 haftada tarama testine gittiğimde kız galiba dedi ben hep erkek hissediyorum ilk bebeğim kız umarım benimde bebeğime birdahaki kont. erkek der doktorumuz gerçi kız olsada fark etmez ama insan farklı hissediyor
yazarım tabi ayın sonunda kont. var kısmetse ama zaman bir türlü geçmiyor12 haftalik.daha cok erken doktorlarda yanilabiliyo. Daha tam.net belli.olmadigi.icin kiz zannedebiliyorlar. Hayirlisi neyse o.olsun canim cinsiyeti.ogrendiginde yazarsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
SADECE TAHMİNEN SÖYLEYEBİLİR. 12. BANA HAFTADA DOKTOR ERKEKKızlar ben 12 haftalık hamileyim ve bugün doktor kontrolune gidicem. Sizce cinsiyet belli olur mu?
Merhaba kızlar. Ben 21 haftalık hamileyim. Doktor 16 haftalıkken kız demişti. Ama benim içimden erkek gibi geçiyor. çevremdeki herkes de erkek diye tahmin yapıyor. önce sağlıklı olması tabii. Ilk çocuğum kız. Insan farklı bir cinsiyet istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?