hamis19

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
96
24
18
37
Arkadaşlar bugün 11+0 dayım ve 12+3 de doktora gideceğim o haftada cinsiyet belli olur mu

Kesin sonuç vermez sadece tahmin eder kemik yapısına göre bana 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 18 haftada kız dedi yani kesin sonuç olmaz o haftalarda

Kesin sonuc için 16nci haftayi bekleyeceksin canim ;)

Kesin sonuç vermez sadece tahmin eder kemik yapısına göre bana 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 18 haftada kız dedi yani kesin sonuç olmaz o haftalarda

Mrb.nerde böyle bi yazı görsem atlıyorum:):) banada 12+3 te kemik yapısına göre % 90 erkek dedi yanılma olur mu acep:) içime hep kız doğuyo da

Mrb.nerde böyle bi yazı görsem atlıyorum:):) banada 12+3 te kemik yapısına göre % 90 erkek dedi yanılma olur mu acep:) içime hep kız doğuyo da
Olur canım bence banada keemik yapısına göre yüzde 90 erkek demişti 13 haftada sonra 18 de kız dedi bugun ayrıntılıya girdim ve kızımı bende gördüm :)))) o haftalarda pek güvenmemek gerek

Olur canım bence banada keemik yapısına göre yüzde 90 erkek demişti 13 haftada sonra 18 de kız dedi bugun ayrıntılıya girdim ve kızımı bende gördüm :)))) o haftalarda pek güvenmemek gerek

Benimde 16.haftamda göremedi kıza benziyo dedi. 4lü taramaya gidince öğrenirim dedim acele etmiyorum. Bu 4lü test içinde kararsızım aslında haftaya gel demişti hala gitmedim siz yaptırdınız mı nasıl oluyor? sadece kan testi mi yoksa ayrıntılı ultrason falanda mı var? Doktoru arayıp sorucam da kızıyor gitmiyorum diye :KK12:

Benimde 16.haftamda göremedi kıza benziyo dedi. 4lü taramaya gidince öğrenirim dedim acele etmiyorum. Bu 4lü test içinde kararsızım aslında haftaya gel demişti hala gitmedim siz yaptırdınız mı nasıl oluyor? sadece kan testi mi yoksa ayrıntılı ultrason falanda mı var? Doktoru arayıp sorucam da kızıyor gitmiyorum diye :KK12:
Canım ben zeka testi yaptırdım 19.haftada Ama 4 lü test mi deniyor bilmiyorum bana doktorum 1 tane test yaptı para ile sağlık olmuyor dedi içimi eahatlatmak için test yaptı zeka testi ama 4 lü testmiydi bilmiyorum sadece kan aldılar ayrıntılıyada dün girdim heryerine bakıyolar o kadar güzel bir duygu ki parmak sayısı beyni kalbi böbrekleri ağzı burnu gözü kulağı vs herywrini gösteriyo ama bu 20. Haftadan sonra yapılıyo ayrıntılıya iyi sonuç almak için 24. HFtalarda git derim :KK14:

hmm anladım. Bende normalde özele gidiyorum da ilk tahlillerime 480 TL verince içime oturdu bu 4lü kim bilir ne kadardır dedim devlette yaptırıcam :KK53: Ayrıntılı için dr bişey demedi 20 haftalık olunca gidiyim en iyisi yaparsa yapar yapmazsa sonra ki ay :KK24:

Bana da 12.haftada erkek ama kesin bisey soylemek zor dedi. Sonra iki haftada bir gittim ay yok anacim gostermiyo kendini minik melegim benim :) bakalim su kar kiyamet bi gecsin ayin 20sinden sonra ayrintili ultrason icin gun verdi ona gidicem insallah orda belli olur heralde :) ya ne olursa olsun saglikli olsun da insan merak ediyo iste :)

Şimdi biraz daha arttı ümidim çok teşekkür ederim içim rahatladı kızım olsun çok istiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun

Cnm cinsiyet 12. Haftada olusmaya basliyor...
Dr bisey soylemesi zor soylesede kesin gozuyle bakma soylenenlerin cogu degisiyor cünkü ;)

Cnm cinsiyet 12. Haftada olusmaya basliyor...
Dr bisey soylemesi zor soylesede kesin gozuyle bakma soylenenlerin cogu degisiyor cünkü :KK66:

bugün 15 haftalık oldu haftaya kontrolüm var belli olur artık bende pek güvenmiyorum kız deseydi bile şüphe duyacaktım

ya çok garip hiç erkek olduğunu düşünmüyorum sanki bi ses ben kızım diyo eşim oğlum oğlum diye seviyo benim dilim dönmüyo bebeğim diyorum kuzuum diyorum arada kızıım a kayıyor tabi:)
Allah hayırlı , sağlıklı evlatlar versin canım e tabi bide gönlüne göre versin bende başlarda oğlum diye seviyordum kız olduğunu öğrenince babası biraz bozuldu ama sağlıklı olsunda totosunu yesin annesi oy dağlar hemen kıza alıştırdım kendimi :KK46:

Ben 12. haftada gittim belli değil dedi :) daha zamanı var demek ki 3 hafta sonra kontrolüm var 16 oluyo o zamana belli olur sanıyorum

Herkese hayırlı bebekler nasip etsin Rabbim evet merak ediyoruz da eli kolu duzguncsaglikli olsun da gerisi boş be arkadaşlar

ya çok garip hiç erkek olduğunu düşünmüyorum sanki bi ses ben kızım diyo eşim oğlum oğlum diye seviyo benim dilim dönmüyo bebeğim diyorum kuzuum diyorum arada kızıım a kayıyor tabi:)
Kendimi bildim bileli hep kiz annesi olmak istedim... butun hayallerim onun uzerineydi.. erkege hic hazirlamamisim kendimi... pazartesi gunu dr. "iste pipisi" dediginde sok oldum..butun gun kendime gelemedim.. ama uzerinden 5 gun gecti ve alismaya basladim,, hele bir de kucucuk kiyafetler almaya baslayinca:)) ben de artik herkesin dedigi gibi "artik ikinci kiz olur "diyorum... aman saglikla dogsunlarda onemli olan o...kendini alistiriyorsun merak etme....

önemli olan saglıklı ve hayırlı akıllı bir evlat olması.benimkine 13. haftalarda kıza benziyo ama net degil denildi.15. haftamdada kıza benziyor dediler.ayrıntılı ultrasonumda 22.haftada ultrasonu ceken doktor kız dedi kesinmi dedim evet dedi.kendi doktorumda 23. haftalarımda %90 kız dedi.27. haftamda fındıgını gördüm :KK22:kız oldugu kesinlesti:KK68::KK46::KK37:Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin:D:nazar:

Back
X