- 3 Eylül 2016
- 149
- 134
- 23
- 29
- Konu Sahibi konyagelini_
Selam kızlar 8+4 gunluk hamileyim cinsiyeti nr zaman öğrenirim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkurler ))Bana 14 de erkek dediydi. Erkekse daha erken belli olur sanırım kızsada bi iki hafta oynar , bebeğin göstermesine de bağlı tabi :)
Can'ım ben konyada yaşıyorum sen neredesin bilmiyorum ama Farabi hastahanesinde Aynur bacak biraz ısrar edersen söylüyor ve ben hiç yanıldığını görmedim. 12. Haftada bu aradaSelam kızlar 8+4 gunluk hamileyim cinsiyeti nr zaman öğrenirim?
Bende konyadayim belediye hastanesine ayise hanima gidiyorum ama bazen devletede gidiyorum... Insallah banada ogrenmek nasip olurCan'ım ben konyada yaşıyorum sen neredesin bilmiyorum ama Farabi hastahanesinde Aynur bacak biraz ısrar edersen söylüyor ve ben hiç yanıldığını görmedim. 12. Haftada bu arada
Kiz mi yani16ya kadar pek soylemek istemiyor doktorlar kemik yapisindan falan belli oluyormuş aslinda. Benim minigim inatçı çıkıp gostermedigi icin 22.haftada ayrintili ultrasonda ogrenmistik biz.
Evet kız:)Ki
Kiz mi yani
Zaten kızlar gostermiyor genelde. Erkekte pipi heryerden göründügu icinEvet kız:)
Kızlarımız pek edepli deseneZaten kızlar gostermiyor genelde. Erkekte pipi heryerden göründügu icin
Kiz dediyse kesin değil doktorlar pipiyi goremeyince bebk kiz imaji verebiliyor 2 3 kisinin kiz denipde dogumda oglu olanlar varKızlarımız pek edepli desenebazen kordonla karıştırabiliyormuş doktorlar kızlarda ama doktor kız dediyse kesindir diye düşünüyorum.
Demekki çok kaptırmamak gerekiyor kendimizi cinsiyete:)Kiz dediyse kesin değil doktorlar pipiyi goremeyince bebk kiz imaji verebiliyor 2 3 kisinin kiz denipde dogumda oglu olanlar var