Canım bence kız.erkek çocukları gayet net görülüyor.kiz çocukta böyle oluyor sürekli aklı karışıyor insanın.gorulemiyor.ogrendigin an bana özelden yaz bende merak ettim.günaydın kızlar 12+0 da doktor bana şimdilik kız diyecem ama erkekse testisleri inebilir daha çok erken demişti. Başka bir doktor ise 13+1 de erkek olabilir diyecem ama bu haftalarda kordonla pipi karıştırılıyor birşeyler gördüm dedi.şimdi uç hafta sonra gidicem ama erkek olabilir mi sizce? Çok merak ediyorum
ayyyy aynı şeyi bana doktorum söylemişti o an kafasını duvarlara vurasım gelmişti. Tamam onlar da haklı ama bizde bi yerde haklıyız. Bazı bebeklerde bu testisleri geç iniyormuş. Sonra aile ve doktor arasında sıkıntı çıkıyormuş. Bu yüzden daha önce kız dediği bebeğime %90 erkek demişti doktorum. Şok geçirmiş başka doktora gitmiştim ve kız olduğu netleşmişti.günaydın kızlar 12+0 da doktor bana şimdilik kız diyecem ama erkekse testisleri inebilir daha çok erken demişti. Başka bir doktor ise 13+1 de erkek olabilir diyecem ama bu haftalarda kordonla pipi karıştırılıyor birşeyler gördüm dedi.şimdi uç hafta sonra gidicem ama erkek olabilir mi sizce? Çok merak ediyorum
Cnm bnm doktorun da 12. Haftada %99 kız demişti bacak arası düz diye gecenlerde 16 haftalıkken başka doktora gittim erkek dedi bn emin değilim perş tekrr başka doktora gidicem erkek diyen doktırun verdiği ultr resmini de atayım şaşkınım şuanYanı kız diyorsunuz öle mı
Yanı kız diyorsunuz öle mı
Bence öyle bakalım haklımıyım :))Yanı kız diyorsunuz öle mı
Bence öyle bakalım haklımıyım :))
Perşembe gidicem canım hayırlısıyla netleşir inşallah diye düşünüyorum haber veririm mutlakanesliklndr mutlaka cevap yaz bize ne zaman gidiyorsun doktora
Bence rahat ol kız uada erkek senın bir parçan hiç bir onemı yok sonucta tabıykı merak edıyrz hazırlık yapmak ıstyrz ama onlar içinde cok erken zaten unarım allah gonlune gore verır hayırlısı olur cnmBakalım 3 hafta sonra doktora gidecem sonucu yazarım. Ama yorumları okuduğumda karamsarlığa düştüm her doktor farklı birşey diyor. Dediği kesin olacak mı o da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?