Cinsiyet ??

askgulu33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
511
71
118
günaydın kızlar 12+0 da doktor bana şimdilik kız diyecem ama erkekse testisleri inebilir daha çok erken demişti. Başka bir doktor ise 13+1 de erkek olabilir diyecem ama bu haftalarda kordonla pipi karıştırılıyor birşeyler gördüm dedi.şimdi uç hafta sonra gidicem ama erkek olabilir mi sizce? Çok merak ediyorum

Canm bu kadr erken haftalarda çok karıştırılıyor bnce bekle 16. Hafta sonrası çıkar kesin. Kordon görüp pipi sanan çok Rabbim gönlüne göre versin..

günaydın kızlar 12+0 da doktor bana şimdilik kız diyecem ama erkekse testisleri inebilir daha çok erken demişti. Başka bir doktor ise 13+1 de erkek olabilir diyecem ama bu haftalarda kordonla pipi karıştırılıyor birşeyler gördüm dedi.şimdi uç hafta sonra gidicem ama erkek olabilir mi sizce? Çok merak ediyorum
Canım bence kız.erkek çocukları gayet net görülüyor.kiz çocukta böyle oluyor sürekli aklı karışıyor insanın.gorulemiyor.ogrendigin an bana özelden yaz bende merak ettim.

Bu arada ilk gittiğim doktor bir arkadasa 6-7 aya kadar erkek bebeğe bile kız demiş o yüzden başka doktora gıttım.ikinci doktor daha tıtız ve temkinli

Cnm en iyi bence 16 haftadan sonra . Cihazda onemli iyi bir cihazsa bebegin pozisyonuda iyiyse. Eger ordada yoksa ayrintili ultrasyonda genelde cikiyor.

ayyyy aynı şeyi bana doktorum söylemişti o an kafasını duvarlara vurasım gelmişti. Tamam onlar da haklı ama bizde bi yerde haklıyız. Bazı bebeklerde bu testisleri geç iniyormuş. Sonra aile ve doktor arasında sıkıntı çıkıyormuş. Bu yüzden daha önce kız dediği bebeğime %90 erkek demişti doktorum. Şok geçirmiş başka doktora gitmiştim ve kız olduğu netleşmişti.

Benımkıde erkek de 12.haftada kesın erkek demıstı doktorum erkek cıkmıstı ama bunda 12. Haftadan ıtıbaren hep terettu kaldı enın olamadı bişey dıyemedı 16. Haftada ogrendık kesın kız oldugunu kızlar kendını saklıyor usyanı kız cınsıyetı daha gec ogrenılırmıs :)

Yanı kız diyorsunuz öle mı
Cnm bnm doktorun da 12. Haftada %99 kız demişti bacak arası düz diye gecenlerde 16 haftalıkken başka doktora gittim erkek dedi bn emin değilim perş tekrr başka doktora gidicem erkek diyen doktırun verdiği ultr resmini de atayım şaşkınım şuan

Eklentiler

• IMG_8016.webp
    IMG_8016.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 88
Bakalım 3 hafta sonra doktora gidecem sonucu yazarım. Ama yorumları okuduğumda karamsarlığa düştüm her doktor farklı birşey diyor. Dediği kesin olacak mı o da var:110:
Bence rahat ol kız uada erkek senın bir parçan hiç bir onemı yok sonucta tabıykı merak edıyrz hazırlık yapmak ıstyrz ama onlar içinde cok erken zaten unarım allah gonlune gore verır hayırlısı olur cnm

Back
X