• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyetçi yaklaşım!

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
İyi geceler hanımlar
Arkadaşlar ile toplandık bu akşam
Konu döndü dolaştı kadınların kadınlarla ilişkisine geldi
KADIN bi arkadaş çalıştığı okula yeni müdür atandığını ve KADIN olduğunu söyledi
Erkek olan diğer bir arkadaş problem yaşayacaksiniz dedi
Neden diye sorunca kadın bir idareci değil erkeklerin kadınların bile tercihi değil dedi
Konunun muhatabı olan arkadaş ise onayladı evet şimdiden yaşamaya başladık dedi
Bir kaçımız buna karşı çıkınca adam (çok sinir bozucu biri bu adam) ya ne diyorsunuz siz hadi idareci olayını geçelim siz daha kaynanası ile anlaşan gelin yada kaynana gördünüz mü istisnadır
Kadınlar böyleler işte dedi
Bu adam her toplumda bunu yapıyor
Derdi ne anlamıyorum
Çok sinir bozucu bir gündu paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Kadın yöneticiler cidden zor ama ya:) Erkekler işe daha konsantre. Kadın evi ve özel hayatını arkada bırakamıyor. Biraz da kendini kanıtlama çabasıyla agresifleşiyor. Hırslı da olup çalışanları ezebiliyorlar.
12 yıllık çalışma hayatım var, çok yöneticim oldu. Kadın mı erkek mi olsun diye sorsalar 1 sn düşünmem erkek derim.

Kadın yöneticiler cidden zor ama ya:) Erkekler işe daha konsantre. Kadın evi ve özel hayatını arkada bırakamıyor. Biraz da kendini kanıtlama çabasıyla agresifleşiyor. Hırslı da olup çalışanları ezebiliyorlar.
12 yıllık çalışma hayatım var, çok yöneticim oldu. Kadın mı erkek mi olsun diye sorsalar 1 sn düşünmem erkek derim.
Kadınların iş hayatında asabi ve hırçın olma sebepleri de erkeklere ayak uydurma zorunda olmaları işte. Yükselirken sürekli baskı görmeleri. Ne yazık ki

Kesinlikle

Çünkü çok kıskanç oluyorlar :KK45:

Kıskanç olmuyorlar karşı cinsin cins cins tripleri havaları yüzünden agrasif oluyorlar :KK14:
Benim çalıştığım kurumsal bir firmada
Müdür yardımcısı olmamı engelleyen
Kıskanç bir müdürüm vardı

Sadece o değil tabiki
Benimde 20 yıllık çalışma hayatım oldu
Artık iş görüşmesinde kadın idareci olduğunu öğrenince

Ben sizi ararım kararım için deyip uzaklaşıyorum :KK45:

Sadece o değil tabiki

Kendi yardımcısı olmanızı kıskandığı için mi engelledi? Kendi yardımcılığını mı kıskanıyordu? Sizi uygun görmemiş olmasın? :sus:

Kadınların aldıkları her karar sorgulandığı için, asabiyeti regl dönemine bağlandığı için, kıyafeti tepeden tırnağa süzüldüğü için gergindir kadın yöneticiler.

Erkekler kadınlardan daha dedikoducu ve gösterişçi. Yeni aldığı evin tuvalet fayansına kadar anlatan erkek müdür biliyorum. Ben de genelleme yapayım o zaman? O konuşan kişi kaç tane kadın yönetici görmüş? Annesi ve eşi ne iş yapıyorlarmış? Boş insanlara prim vermeyin, siz de onları aşağılayıp geçin. Kimse cinsiyetinden dolayı beynini kullanması gereken bir işte daha başarılı değildir.

İyi geceler hanımlar
Arkadaşlar ile toplandık bu akşam
Konu döndü dolaştı kadınların kadınlarla ilişkisine geldi
Bayan bi arkadaş çalıştığı okula yeni müdür atandığını ve bayan olduğunu söyledi
Erkek olan diğer bir arkadaş problem yaşayacaksiniz dedi
Neden diye sorunca kadın bir idareci değil erkeklerin kadınların bile tercihi değil dedi
Konunun muhatabı olan arkadaş ise onayladı evet şimdiden yaşamaya başladık dedi
Bir kaçımız buna karşı çıkınca adam (çok sinir bozucu biri bu adam) ya ne diyorsunuz siz hadi idareci olayını geçelim siz daha kaynanası ile anlaşan gelin yada kaynana gördünüz mü istisnadır
Kadınlar böyleler işte dedi
Bu adam her toplumda bunu yapıyor
Derdi ne anlamıyorum
Çok sinir bozucu bir gündu paylaşmak istedim
Kaynana ile gelini idare edecek kişide koca kisisidir. Hadisinn ordan bu kişi ile alakalı cinsiyet ile değil

Kendi yardımcısı olmanızı kıskandığı için mi engelledi? Kendi yardımcılığını mı kıskanıyordu? Sizi uygun görmemiş olmasın? :sus:
Hayır
Başka şube için

Zaten hep kadınların çalıştığı bir firma idi
Bölge müdürü uygun görmese
Hatuna gereken eğitimi verin demezdi

O şahısta hırsından kıskançlığından yaptı bunu
Kendimi yeterli görmesem
İşten anlamasan zaten böyle büyük bir sorumluluğun altına girecek kadar Ahmak değilim

Sadece o değil tabiki

Peki erkekler neler neler yapıyor kadınlara iş hayatında bilmiyorsunuz sanki :kahve: aman çok şaşırmadım zaten bu konuda kadınları gömen kadınlar tabiki daha çok olucak :işsiz:

Hayır
Başka şube için

Zaten hep kadınların çalıştığı bir firma idi
Bölge müdürü uygun görmese
Hatuna gereken eğitimi verin demezdi

O şahısta hırsından kıskançlığından yaptı bunu
Kendimi yeterli görmesem
İşten anlamasan zaten böyle büyük bir sorumluluğun altına girecek kadar Ahmak değilim
Estağfurullah.
Ama genellemeniz hiç hoş olmadı. Siz müdür olsaydınız siz de kıskanç olacaktınız o zaman.

Kadınların aldıkları her karar sorgulandığı için, asabiyeti regl dönemine bağlandığı için, kıyafeti tepeden tırnağa süzüldüğü için gergindir kadın yöneticiler.

Erkekler kadınlardan daha dedikoducu ve gösterişçi. Yeni aldığı evin tuvalet fayansına kadar anlatan erkek müdür biliyorum. Ben de genelleme yapayım o zaman? O konuşan kişi kaç tane kadın yönetici görmüş? Annesi ve eşi ne iş yapıyorlarmış? Boş insanlara prim vermeyin, siz de onları aşağılayıp geçin. Kimse cinsiyetinden dolayı beynini kullanması gereken bir işte daha başarılı değildir.
Hele kahvehanelerde ki dedikoduları duysanız kadınların adı çıkmış :işsiz:

Böylelerini ciddiye aldığımdan değil ama her yerde bir müttefik buluyor böyleleri o can sıkıntısı

Ben kendi düşüncelerimi yazdım hayatta yaşadığım tecrübeler ile

Genelleme yanlış olabilir ama
Daha kıskanç asabi hırslı olmayanına rastlamadım maalesef

Kadının en büyük düşmanı yine kadındır

Bunu ister kabul edin ister etmeyin
Bu benim düşüncem

Back
X