Doğuma Hazırlık Cinsiyeti bide böyle öyrenelim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

iddiafi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
153
50
13
30
Kızlar önce yazdgim tamamen eylence amaciyla yani hurafat filan yazip gecmeyin istemeyenler bakmasin zaten ..bebeyinin cinsiyetin tam oyrenenler bi denesin dogrumu acaba , ilk once hamile kaldiginiz yas tam yas olmali icinde oldugunuz deyil mesala 20 , hamile kaldiginiz ay mesala 7ci ay bunlari toplayip 20+7 uzerine 9 geliyoruz 20+7+9=36 alinan sayi cutse cocuk kiz tekse oglan oluyor , hadi bi deneyelim :)

Kızlar önce yazdgim tamamen eylence amaciyla yani hurafat filan yazip gecmeyin istemeyenler bakmasin zaten ..bebeyinin cinsiyetin tam oyrenenler bi denesin dogrumu acaba , ilk once hamile kaldiginiz yas tam yas olmali icinde oldugunuz deyil mesala 20 , hamile kaldiginiz ay mesala 7ci ay bunlari toplayip 20+7 uzerine 9 geliyoruz 20+7+9=36 alinan sayi cutse cocuk kiz tekse oglan oluyor , hadi bi deneyelim :)
bana uymadı bu :D benim çift çıktı ama oğlum olacak dedi doktor

Bilmiyorum kizlar bi doktorun hesabi bu boyle hesaplarmis dogru cikiyormus hep diye soyledi :KK12:

Doktor çok ilginçmiş ben doktoruma kalp atış hızıyla cinsiyet bağlantısını sordum ona bile hurafe demişti :)
Aynen ya bende gaza gelip bebek hangi tarafimda sagmi solmu diye sormustum önce bir kahkaha attı sonra cinsiyet icin soruyosan alakası yok dedi cok utanmıştım ;)

Aynen ya bende gaza gelip bebek hangi tarafimda sagmi solmu diye sormustum önce bir kahkaha attı sonra cinsiyet icin soruyosan alakası yok dedi cok utanmıştım :KK66:
Ben kemik yapısını da sordum genital organdan söyleyebilirim sadece, onlar saçma demişti ona da :)

Benimde çift ama oğlum oldu

17 yaşında hamile kaldım 9.ayda hamile kaldım,+9 ay =35 (oğlum oldu)
Şimdi hamileyim 20+7+9=36 cinsiyetini bilmiyorum suan

Back
X